Elektricien Leek
Stroomstoring Leek

Offertes aanvragen

  Gratis offertes vergelijken

  Voor- en achternaam (*)

  Adres (*)


  Postcode (*)


  Woonplaats(*)


  Telefoonnummer (*)


  2e telefoonnummer (optioneel)


  Uw emailadres (*)


  Uitvoerdatum (*)


  Omschrijving opdracht (*)  Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Vrijblijvende dienstverlening
  • Kosteloos en zonder verplichtingen

  elektra aanleggen

  Elektricien Leek

  Bij Elektricien Nu bent u aan het juiste adres voor al uw klussen op het gebied van elektrotechniek. Van het verhelpen van een stroomstoring tot het vervangen van een stopcontact. Het is in iedere woning of bedrijfspand belangrijk dat de elektra in orde is. Dat voorkomt schade en gevaarlijke situaties. Via ons komt u in contact met ervaren elektriciens uit Leek. De aangesloten elektriciens hebben jarenlange ervaring. Daarom garanderen wij vakwerk. De elektriciens staan 24 uur per dag voor u klaar. Benieuwd naar de kosten of mogelijkheden? Vul gratis en vrijblijvend het offerteformulier in en wij helpen u snel verder. U ontvangt dan meerdere offertes van specialisten uit uw regio.

  Elektriciens met knowhow

  Wij verwachten van onze elektriciens uit Leek dat ze kwaliteitswerk afleveren. De vakman moet snel werken en de elektra veilig en nauwkeurig aanleggen, aansluiten of vervangen. Om dat te kunnen waarborgen werken wij uitsluitend met ervaren elektriciens die beschikken over de benodigde diploma’s. Zo weten wij, en u, zeker dat de vakman uit Leek kennis van zaken heeft en werkt met de hoogste kwaliteitsstandaarden. De elektricien is u van dienst bij kleine elektra klussen tot en met complete projecten. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van dagelijkse werkzaamheden:

  • Stroomstoring verhelpen
  • Elektra inrichten en/of vervangen
  • Groepenkast (meterkast) plaatsen
  • Nieuwe groep aanbrengen in de meterkast
  • Stopcontact aansluiten
  • Elektrische bedrading vervangen
  • Elektriciteitsnetwerk renoveren en vervangen
  • Aansluiten van elektrische apparatuur

  Focus op kwaliteit

  Elektricien Nu is de laatste jaren enorm gegroeid. De reden? Allereerst doordat wij de focus leggen op kwaliteit. Door de hoge kwaliteitsstandaarden garanderen wij dat alles veilig en volgens de richtlijnen is aangesloten. Combineer dat met scherpe prijzen u begrijpt waarom een hoop mensen voor ons kiezen. De elektricien uit Leek werkt met professioneel gereedschap en met materialen die voldoen aan de laatste veiligheidseisen. Daarnaast voeren wij regelmatig kwaliteitscontroles uit. De elektricien uit Leek helpt u graag bij het aanleggen, vervangen en aansluiten van elektra.

  Renovatie elektriciteitsnetwerk

  Zit u midden in een verbouwing of bent u zich er van bewust dat uw elektra is verouderd? Dan is een controle of renovatie van de elektra van belang. In oude panden voldoet de elektra vaak niet meer aan de huidige behoeften. Vroeger had men geen vaatwassers, jacuzzi’s en grote televisies. Het is dus van belang dat de elektriciteitsinstallatie klaar is voor deze belasting. Dat voorkomt een stroomstoring. Onder uw supervisie maakt de elektricien uit Leek alles weer veilig en toekomstklaar.

  Contact – storingsdienst

  Last van een stroomstoring? Via onze spoedservice zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk een elektricien bij u in Leek langskomt. Tip: informeer even bij de buren of die ook last hebben van een stroomstoring. Is dat het geval? Dan ligt het probleem waarschijnlijk niet bij u in de woning, maar is het een grotere storing. Bel dan het nationaal storingsnummer op: 0800-9009. Hebben uw buren nergens last van? Dan is het van belang dat u een elektricien inschakelt via ons webformulier.

  groepenkast

  Stroomstoring

  Hoe kan een stroomstoring ontstaan? De meest voorkomende oorzaken die wij constateren zijn overbelasting en kortsluiting. Wanneer u diverse elektrische apparaten tegelijkertijd gebruikt, en u niet genoeg groepen in uw groepenkast heeft, dan zorgt dat voor een stroomstoring. Het is dan verstandig dat u een extra groep laat aansluiten. De verdeling van de stroom is dan veel beter. Daarnaast kan een apparaat met constante kortsluiting in het stopcontact een stroomstoring veroorzaken. De elektricien uit Leek onderzoekt het probleem en regelt een veilige en adequate oplossing.

  Elektra aanleggen Leek

  Elektra aanleggen

  Elektra aanleggen is specialistisch werk. Wel kan een doe-het-zelver eventueel zelf al wat voorwerk doen en zo kosten besparen. Het aanleggen van pvc leidingen bijvoorbeeld. Toch is het verstandig dat u een elektricien uit Leek inschakelt. Zo weet u zeker dat kwaliteit en veiligheid voorop staat. Daarnaast brengt het aanleggen van elektra gevaren met zich mee. Besteedt u de klus uit? Dan wordt alle elektra conform het bouwbesluit en de laatste veiligheidseisen aangesloten. Van het aanleggen van de groepenkast tot het vervangen van een stopcontact.

  Groepenkast vervangen

  Groepenkast

  De groepenkast vormt het hart van het elektriciteitsysteem van uw woning of bedrijfspand in Leek. Vanuit de meterkast wordt de stroom verder verspreid door uw pand. Het is van belang dat de groepenkast goed is onderhouden en voldoet aan de laatste veiligheidseisen. Zo zorgt de aardlekschakelaar in de groepenkast ervoor dat de installatie spanningsloos wordt bij een stroomstoring of bij lekstroom. Via Elektricien Nu komt u in contact met een ervaren elektricien uit Leek die u helpt met het aanleggen, vervangen en aansluiten van uw groepenkast.

  Schakelaars vervangen Leek

  Schakelaars plaatsen

  Veel doe-het-zelvers houden er niet van om met elektra te knoeien. Dat begrijpen wij, aangezien het verkeerd aansluiten van elektra gevaren met zich mee brengt. Het plaatsen van schakelaars is een voorbeeld van zo’n klus. Nog nooit een schakelaar geplaatst? Dan is het een lastig klusje. De ervaren elektricien uit Leek helpt u graag en informeert u over de mogelijkheden. Zo bedient u met een enkelpolige schakelaar slechts één lamp. Er zijn ook serieschakelaars verkrijgbaar waarmee u meerdere lampen bedient.

  Stopcontact plaatsen

  Stopcontacten plaatsen

  Het kan voorkomen dat u een stopcontact wilt vervangen, of stopcontacten op andere locaties wilt aanleggen. U kunt dan zelf aan de slag gaan met het stopcontact, maar als u weinig ervaring hebt met elektriciteit raden wij dat sterk af. Wanneer u een elektricien uit Leek inschakelt weet u zeker dat u een veilig en goed resultaat krijgt. Extra stroompunten in uw huis of bedrijfspand is geen overbodige luxe. Daarnaast is het handig als u de enkele stopcontacten vervangt voor dubbele varianten.

  Aardlekschakelaar

  Aardlekschakelaar

  Is uw aardlekschakelaar defect of wilt u een nieuwe aardlekschakelaar laten aansluiten? Via Elektricien Nu komt u in contact met erkende vakmannen uit de omgeving van Leek. De aardlekschakelaar vervult een belangrijke functie in de groepenkast. Het voorkomt brand en een ernstige stroomstoring. Als de schakelaar lekstroom constateert dan schakelt de aardlekschakelaar de stroom automatisch uit. Tip: controleer zelf de werking van de aardlekschakelaar. Druk op de testknop (t). Zodra u drukt moet de aardlekschakelaar uw meterkast in Leek uitschakelen.

  buitenverlichting aanleggen Leek

  Buitenverlichting

  Buitenverlichting geeft een nieuwe dimensie aan uw tuin in Leek. Er is een hoop mogelijk bij buitenverlichting. Van moderne wandlampen tot functionele grondspots. Buitenverlichting vervangen of aanleggen lijkt eenvoudig, maar er komt een hoop bij kijken. De elektriciens uit Leek zorgen ervoor dat het stopcontact op een strategische plek komt en dat de buitenverlichting geheel naar uw wens wordt geplaatst. Wilt u bepaalde accenten met de verlichting aanbrengen of inbrekers weren? Deze factoren hebben invloed op de verlichtingskeuze en de locatie van de verlichting.

  buitenstopcontact vervangen

  Buitenstopcontact aanleggen

  In de tuin is het ook handig als u een stopcontact in de buurt heeft. Om een stroomstoring te voorkomen is het van belang dat het stopcontact veilig en nauwkeurig is aangesloten. Als het stopcontact is geplaatst hoeft u zich niet meer te ergeren aan de verlengsnoeren. Daarnaast is er dan (bij het terras) altijd stroom binnen handbereik. De elektricien uit Leek informeert u graag over de verschillende mogelijkheden: van zuilen tot verborgen stopcontacten. Veiligheid en waterbestendigheid staat voorop. U voorkomt dan een stroomstoring.

  extra groep aanleggen Leek

  Extra groep aanleggen

  Een extra groep in uw groepenkast? Dat is nodig als er meer elektrische apparaten in huis komen. Dat kan na een verbouwing in de keuken bijvoorbeeld aan de orde zijn. Het is dan van belang dat de stroom beter wordt verdeeld in de groepenkast. De belasting is dan minder en u voorkomt een stroomstoring. De elektricien plaatst tevens een extra aardlekschakelaar in de groepenkast. Heeft u nog een oude meterkast met van die witte zekeringen? Dan is het verstandiger dat u de meterkast laat vervangen.

  meterkast laten verplaatsen Leek

  Meterkast verplaatsen

  Het verplaatsen van de meterkast is een klus die precisiewerk vereist. Het kan nodig zijn bij een herindeling van de woning of het bedrijfspand. De meterkast kan dan verplaatst worden naar bijvoorbeeld de garage of de kelder. Er komt bij het verplaatsen van de meterkast veel kijken. Het is daarom verstandig dat u een ervaren elektricien uit Leek inschakelt. De verplaatsing is een goed moment om de groepenkast en elektra klaar te maken voor de toekomst. Denk aan een extra groep en aardlekschakelaar in de groepenkast.

  huisautomatisering aansluiten

  Huisautomatisering

  Huisautomatisering is tegenwoordig erg betaalbaar. De elektronica in huis zorgt er voor dat het wooncomfort, de energiezuinigheid en de veiligheid wordt vergroot. Een voorbeeld is de paniekschakelaar, waarbij met één druk op de knop alle lichten in huis worden ingeschakeld. Denk echter ook aan de ‘slimme’ thermostaat, of de programmeerbare buitenverlichting. De erkende elektricien uit Leek informeert u graag over de mogelijkheden. De vakman helpt u bij het aansluiten en instellen van de elektronische apparatuur. U kunt uw woning in Leek volledig naar uw wensen automatiseren.

  krachtstroom aanleggen

  Krachtstroom aansluiten

  Gaat u apparaten gebruiken die 400 volt vereisen? Dan kunt u niet een regulier stopcontact gebruiken. Een ervaren elektricien moet dan krachtstroon in uw woning of bedrijfspand in Leek aansluiten. Dit moet vaak bij apparaten als waterpompen, sauna’s en jacuzzi’s. Krachtstroom wordt door vier draden geleid, waarvan drie spanningsdraden. Daarom noemt met krachtstroom ook wel 3-fasen stroom. De aansluiting van krachtstroom moet met uiterste nauwkeurigheid gebeuren om veiligheid te waarborgen. Zo voorkomt u een stroomstoring. De elektricien uit Leek plaatst een extra meter en aansluiting.

  Videobewaking Leek

  Videobewaking

  Videobewaking schrikt potentiële misdadigers af en verhoogt uw gevoel van veiligheid. Ter beveiliging van uw woning of bedrijfspand in Leek is het dus verstandig dat u goede videobewaking laat installeren. Er is veel mogelijk: van een simpele binnencamera tot beweegbare buitencamera’s. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat u via uw smartphone live meekijkt. De elektricien adviseert u over de mogelijkheden en helpt bij het installeren van de videobewakingssystemen. Afhankelijk van uw budget en wensen kiest u samen met de elektricien een passend systeem.

  Intercomsystemen aansluiten

  Intercomsystemen

  Intercomsystemen worden tegenwoordig veel toegepast. Veel mensen zien het als een enorm voordeel om eerst rustig en veilig te kunnen praten met een bezoeker voordat ze de deur (op afstand) openen. U kunt communiceren via een spreek-, luister- en/of beeldverbinding. Het vergroot dus uw veiligheid en het gemak, aangezien u de deur op afstand kunt openen. De elektricien informeert u graag over de mogelijkheden bij u thuis. Daarnaast verzorgen wij de aansluiting of de vervanging van de intercomsystemen.

  Brandbeveiliging in Leek

  Brandbeveiliging

  Brand: het is uw ergste nachtmerrie. Het is van belang dat uw brandbeveiliging van uw woning of bedrijfspand in Leek goed in orde is. De panden zijn tegenwoordig immers voorzien van veel elektra. Bij een stroomstoring moet het systeem brand voorkomen of snel verhelpen. Daarnaast is het bij veel verzekeringen verplicht dat uw pand beschikt over een goede brandbeveiliging. De elektricien uit Leek is gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van brandbeveiligingsystemen. Meer weten of benieuwd naar de kosten? Wij informeren u graag.

  Offertes

  Last van een stroomstoring of wilt u uw elektra vervangen? Wij helpen u!

  Wij geven u inzicht in de kosten en sturen u gratis meerdere offertes van specialisten uit uw regio.

  Offertes

  Werkgebied

  Klantervaringen

  De laatste tijd wordt er bij ons in de buurt steeds vaker ingebroken. Ik ben daarom maar eens gaan oriënteren naar videobewaking. Via Elektricien Nu heb ik goed advies gekregen over de mogelijkheden en is er snel en vakkundig een systeem geplaatst. Aanrader!
  S. van Dam, Groningen
  Wij hadden in ons huis nog van die lelijke, gele stopcontacten. Daarnaast wilden we een extra stopcontact in de woonkamer creëren. De elektricien, Aaron, heeft het vakkundig opgelost. We zijn erg tevreden met het resultaat en de lage kosten!
  W. Molenaar, Leek
  Vorige week had ik last van een stroomstoring. Ik had natuurlijk geen zin om dagen te wachten op een elektricien. Daarom heb ik gebruik gemaakt van de spoedservice. Er bleek iets mis te zijn met de groepenkast. De elektricien heeft het opgelost en de kosten vielen mij erg mee!
  F. Kramer, Leiden

  Missie

  Elektriciteit Nu staat voor kwaliteitswerk, tegen scherpe tarieven. Wij vormen samen met de aangesloten elektriciens het grootste landelijke netwerk in de elektrotechniek. Vanwege de snelle storingsdienst, het kwaliteitswerk en de uitstekende service schakelen veel mensen ons in. Benieuwd naar de prijzen of mogelijkheden? Vul snel het contactformulier in.

  Kwalitatief werk

  Bij ons draait alles om kwaliteit en veiligheid. Dat is ook de reden dat wij regelmatig de werkzaamheden van onze aangesloten elektriciens controleren. Wij letten dan op de kwaliteit van het werk, de klantvriendelijkheid en de bedrijfsvoering. Zo weten wij, en weet u, zeker dat er kwaliteitswerk wordt afgeleverd.

  Actief in heel Nederland

  Ons netwerk is actief in heel Nederland. Op dit moment werken wij vanuit zo’n 300 locaties. Er is dus altijd een ervaren elektricien bij u in de buurt. Samen staan we sterk, en we weten door ons grote netwerk zeker dat we u altijd kunnen helpen met uw elektra.

  Vestigingen

  Heeft u een ervaren elektricien nodig bij uw elektra? Of heeft u last van een stroomstoring? Doordat wij vestigingen door heel Nederland hebben, zijn we u snel van dienst. Er is altijd een elektricien bij u in de buurt. Dat scheelt u extra kosten.