Meterkast

 

Meterkast

Elektricien Nu heeft elektriciens met ruime ervaring in het aanleggen van een groepen- of meterkast. Deze twee onderdelen zijn heel belangrijk voor het stroomgebruik, zij vormen het hart van uw elektriciteitssysteem. Vanaf dit punt wordt het stoom verdeeld over verschillende punten in uw woning. Op die manier heeft u toegang tot elektriciteit.

Aanleg meterkast

Veel elektraproblemen komen voor omdat de meterkast of groepenkast niet goed is ingedeeld. Wanneer er te veel apparaten op een groep zijn aangesloten bestaat er een kans dat er een stop kan doorbranden of afslaan. Wanneer de bedrading niet goed is aangelegd, kunnen er erg gevaarlijke situaties ontstaan. Is de bedrading bij u niet goed aangelegd of zijn er te veel apparaten op uw meterkast aangesloten? Dan is het verstandig om uw meterkast of uw groepenkast te vervangen. Onze elektriciens willen u daar graag bij helpen en u het werk uit handen nemen.

Renovatie

Gaat u een nieuwe keuken of badkamer plaatsen? Dan moet u er vaak een nieuwe groep in uw meterkast bij laten zetten. Een nieuwe keuken of badkamer neemt extra elektriciteit door alle nieuwe apparaten. Het is mogelijk om uw meterkast te laten renoveren. De elektricien bekijkt dan of alle bedrading netjes is aangesloten en of de groepen niet overbelast zijn. Vervolgens wil de elektricien u helpen door uw meterkast een renovatie te geven zodat alles weer tip top in orde is. Op die manier bent u gevaarlijke situaties voor.

Direct contact

Bent u geïnteresseerd in een renovatie of het vervangen van uw meter- of groepenkast? Bent u ook benieuwd naar de kosten hiervan? Vult u dan geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in en kom erachter hoeveel uw klus mogelijk gaat kosten.

Gratis offertes

Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Vrijblijvende dienstverlening
  • Kosteloos en zonder verplichtingen