elektricien leads

Elektricien leads: meer klanten

Als mensen op zoek zijn naar een elektricien, dan beginnen ze hun zoektocht online. Als u via Google niet of nauwelijks vindbaar bent, dan is het werven van nieuwe klanten heel lastig! Maar er is een manier om uw omzet te verhogen zonder er veel tijd de steken in het werven van klanten.

Begin met het kopen van elektricien leads!

Onze websites zijn goed vindbaar in zoekmachines als Google. Dagelijks krijgen wij offerteaanvragen binnen voor het aanleggen van elektra, het uitbreiden van de meterkast andere kleine elektriciteitswerken. Koop deze online offerteaanvragen en werf zo gemakkelijk nieuwe klanten.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier. We bellen u zo snel mogelijk terug om alle opties door te nemen.

Wat is een lead?

Leadgeneratie is dus een goede manier om nieuwe klanten te werven. Maar wat zijn leads? Kort gezegd is een lead een potentiële klant. Het is een waardevolle offerteaanvraag. Als u elektricien leads gaat kopen, sturen wij deze offerteaanvragen naar u door. U stuurt een aantrekkelijke offerte, belt de klant terug of maakt direct een afspraak. Leads inkopen houdt in dat u veel minder tijd aan uw acquisitie hoeft te besteden!

Voordelen van onze werkwijze

  • Geen hoge instapkosten, geen abonnement en geen risico.
  • Pay per lead: geen leads? Geen kosten!
  • U berekent gemakkelijk uw rendement.
  • Kies zelf welke elektricien leads u wilt ontvangen.
  • Profiteer van kwalitatieve elektricien leads.

Hoe werkt het kopen van elektricien leads?

Elektricien leads kopen? Dat gaat als volgt: onze websites zijn gemakkelijk te vinden in google. Uw potentiële klanten vinden ons dus al snel als ze op zoek zijn naar een elektricien. Ze vragen gratis offertes aan en wij sturen deze offerteaanvraag naar u door. U reageert hierop met een aantrekkelijke offerte, waarna de potentiële klant kan kiezen uit maximaal 5 offertes.

Liever elektricien leads op exclusieve basis?

Ook dat is mogelijk. In dat geval kan de klant u direct bellen voor meer informatie of bent u de enige elektricien die een offerte doorstuurt. Dit maakt het werven van nieuwe klanten een stuk gemakkelijker!

Bedrijf aanmelden

Ja, ik wil meer klanten!

Bedrijf aanmelden

Elektricien leads uit uw eigen regio

Eén van de unieke voordelen van onze leadservice, is dat alle leads die wij genereren langs het servicecenter gaan. Dit houdt in dat elke elektricien lead gecontroleerd wordt. Wij sturen alleen de elektricien leads door uit uw eigen regio. Werk jij dus alleen in noordelijke provincies? Dan sturen we de offerteaanvragen uit Brabant en Limburg uiteraard niet naar u door. Zo ontvangt u alleen elektricien leads uit uw eigen regio en kunt u gemakkelijk uw omzet verhogen!

Bepaal zelf welke elektricien leads u krijgt

Een ander voordeel van de controle in ons servicecenter is dat u zelf bepaalt welke elektricien leads u wilt kopen. Misschien houdt u zich alleen bezig met het aanleggen van elektra en niet zozeer met het onderhoud van meterkasten. Ook dan krijgt u alleen leads waar u wat aan heeft.

Liever alleen offerteaanvragen met betrekking tot reparaties en storingen ontvangen? Ook dat is geen enkel probleem. Als u het contactformulier invult bellen we u zo snel mogelijk terug om alle mogelijkheden door te nemen. Leads inkopen zorgt zo voor meer omzet.

Kwaliteitscontrole door servicecenter

Elke elektricien lead die binnenkomt wordt gecontroleerd op het servicecenter. Daar controleren ze of het inderdaad gaat om potentiële klanten waar u wat aan hebt. Op die manier bent u verzekerd van kwalitatieve elektricien leads!

Dit zorgt ervoor dat er geen risico’s verbonden zitten aan elektricien leads kopen. In tegenstelling tot andere marketing mogelijkheden weet u precies wat leadgeneratie u oplevert. Is een lead toch niet van de kwaliteit die u verwacht? Dan mag u deze natuurlijk reclameren!

elektricien leads kopen

Betaal per aanvraag

Elektricien leads kopen om in contact te komen met potentiële klanten? U betaalt geen instapkosten en u sluit geen abonnement af: u betaalt gewoon per aanvraag. Hierdoor berekent u zelf gemakkelijk uw rendement.

Eerst tijdelijk proberen?

De eerste 5 leads die u ontvangt zijn gratis. Daarna kunt u op elk gegeven moment stoppen het kopen van offerteaanvragen: u zit nergens aan vast!

Omzet verhogen met leads? Probeer het gratis!

Minder tijd besteden aan marketing en toch meer omzet draaien? Dat kan! Wij genereren leads en u ontvangt kwalitatieve offerteaanvragen. U betaalt per lead en zit dus niet vast aan een duur abonnement. Bovendien hoeft u geen hoge instapkosten te betalen en sluiten we u direct aan: de eerste 5 leads ontvangt u gratis!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan snel het contactformulier in. We bellen u daarna zo snel mogelijk terug om alle opties door te spreken.

Bedrijf aanmelden

Omzet verhogen? Koop ook waardevolle elektricien leads!

Bedrijf aanmelden