Intercomsysteem installeren

Tegenwoordig is het steeds gebruikelijk om een intercom te installeren bij u thuis. Zeker voor bij ouderen thuis heeft een intercomsysteem zeker diverse voordelen. Op deze pagina vindt u meer informatie over het installeren van een intercomsysteem, de voordelen van een intercom installatie en de diverse mogelijkheden voor een systeem, zoals de video optie, of een draadloos model. Wanneer u nog vragen heeft na het lezen van deze pagina, aarzel dan niet om ze via ons contactformulier te stellen. Wij helpen u graag verder.

Waarom kiezen voor een intercom installatie?

Een intercom is een deurbel met extra functies. In de meest basale vorm kunt u via het intercomsysteem praten met degene die buiten de deur staat. Tegenwoordig hebben de meeste intercoms eveneens een video functie. Dit betekent dat u via een camera direct kan zien wie er thuis voor de deur staat. Een volgend voordeel van een intercom systeem is dat u iemand binnen kan laten, zonder hiervoor helemaal naar de deur te hoeven lopen. Voor ouderen is er nog een extra functie aan het systeem mogelijk: via een draadloos netwerk is het mogelijk de intercom met zich mee te dragen, zodat zij zich thuis zelf kunnen redden. Eventueel is het zelfs een optie om met een noodknop een verbinding te creëren met een verpleegkundige.

Draadloos en bedraad leverbaar

Opteert u voor een intercom systeem met een camera, dan kunnen wij deze zowel draadloos als bedraad bij u installeren, of u kunt hiervan de installatie zelf uitvoeren. Kiest u voor de installatie van een bedraad intercomsysteem? Dan hoeft u alleen de intercom aan te sluiten op een stopcontact en de camera bij de deur te plaatsen. Een draadloos systeem vergt enige extra kennis. Deze kunt u namelijk installeren op het draadloos netwerk bij u thuis. Het is echter noodzakelijk dat het systeem dit netwerk wel oppikt, anders is een bedraad systeem veiliger en betrouwbaarder. Wilt u graag weten hoe u het beste de intercom moet installeren? Of hebt u vragen over de kosten voor installatie? Aarzel niet om ons te contacteren via het contactformulier.

Intercomsysteem met en zonder camera

De prijzen voor een intercom met en zonder camera verschillen nogal in prijs. Een standaard intercom zonder video kunt u zelf installeren en kost zo’n 25 euro. Hiermee opent u de deur op afstand en kunt u praten met degene aan de buitenzijde. Een intercomsysteem met video kost daarentegen als snel zo’n 200 euro, terwijl ook de installatie meer voeten in aarde heeft. Laat u de installatie van de camera over aan een professional, dan stijgen de kosten met ongeveer vijftig euro. Het voordeel van een video is natuurlijk wel dat u direct ziet wie er aanbelt, en maakt het makkelijker te besluiten of u diegene binnenlaat.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u graag weten wat de exacte prijsverschillen zijn tussen intercom systeem naar uw wensen, zowel bedraad als draadloos? Hebt u vragen over het installeren, of ontvangt u graag hulp bij de installatie van een bedraad intercomsysteem? Wij helpen u graag verder. Via onze site vraagt u gemakkelijk en snel enkele offertes aan van specialisten uit uw regio. Daarnaast kunt u via het contactformulier ook al uw vragen stellen. Wij zijn u graag van dienst!

Gratis offertes

Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Vrijblijvende dienstverlening
  • Kosteloos en zonder verplichtingen