Verlichting aanleggen

 

Verlichting aanleggen

Bent u uw woning aan het verbouwen maar mist u de verlichting nog? Dan heeft u een elektricien nodig om al uw verlichting voor u aan te sluiten. De elektricien helpt u ook als uw huidige verlichting problemen geeft. Voor die gevallen is het gemakkelijk om een elektricien bij u in de buurt in te schakelen.

Schakelen een expert in

Heeft u hulp nodig bij het aanleggen of aanpassen van uw huidige verlichting van zowel binnen als buiten? Dan kan Elektricien Nu u bijstaan in deze ingewikkelde klus. Maar ook bij het verplaatsen of plaatsen van stroompunten en wandcontactdozen of bij een complete installatie. De vakmannen beschikken over de ervaring die hiervoor nodig is. Hij zal ook op de hoogte zijn van de nieuwste technieken, producten en moderne installatiemethodes.

Verlichting voor events

Zit u in de voorbereiding van een groot event of zit er een theateruitvoering aan te komen maar is er te weinig verlichting. Hier kan uw elektricien u ook mee van dienst zijn. Voor elk event, theatershow of optreden leveren wij verlichting. Hierbij kunt u denken aan followspot, stage beam of een floodlight. Een groot succes zit hem vaak in de kleine details, verlichting kan hierbij een grote rol spelen. Daarom is het belangrijk dat dit tot in de puntjes is geregeld en niet op het laatste moment. Besteed het daarom uit aan een elektricien bij u uit de buurt, dan hoeft u er zich geen zorgen over te maken.

Functie van de groepenkast

De groepenkast is de verbinding tussen u en uw energiemaatschappij en zal uw woning of pand stroom leveren. De stroom wordt in de groepenkast vervolgens verdeeld over uw elektrische apparaten, lichtpunten en stopcontacten. Daarom is het van belang dat uw groepenkast naar behoren functioneert. Daarnaast heeft de groepenkast ook een beveiligende functie en beschermt tegen aardingproblemen en andere vormen van kortsluiting. Wilt u uw groepenkast uitbreiden of heeft u vaak last van kortsluiting? De elektricien bij u in de buurt staat altijd voor u klaar, het enige wat u hoeft te doen is contact op nemen.

Oude stoppenkast?

Bent u eigenaar of woont u in een oud huis of bedrijfspand? Dan is de kans groot dat er een oude stoppenkast aanwezig is die waarschijnlijk nog geen aardlekschakelaar bevat. De aardlekschakelaar is sinds 1975 verplicht om in geval van een lekstroom de elektrische installatie uit te schakelen. Fungeert uw oude niet meer naar behoren? Schakelt u dan snel een elektricien in die alles weer in orde kan maken. Uw veiligheid gaat voor alles.

Gratis offertes

Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Vrijblijvende dienstverlening
  • Kosteloos en zonder verplichtingen