Kabels wegwerken

 

Kabels wegwerken

Met alle apparatuur tegenwoordig heeft iedereen kabels, snoeren en draden overal in huis liggen. Dit kan behoorlijk hinderlijk zijn. Daarom zijn er allerlei oplossingen om de kabels voor bijvoorbeeld de TV of speakerkabel weg te werken. Ook voor elektriciteitskabels zijn diverse oplossingen te verzinnen. Door de kabels weg te werken met bijvoorbeeld een kabelgoot ziet uw woning er een stuk opgeruimder uit. Het wegwerken van kabels voor bijvoorbeeld de PC, TV of speakerkabel kunt u zelf doen. Komt u er niet uit, of ziet u het niet zitten om zelf aan de slag te gaan met de elektriciteitskabels en andere bedrading, dan schakelt u gemakkelijk onze elektricien in voor kabelmanagement.

Kabelgoot

Een kabelgoot is één van de meest populaire manieren voor het wegwerken van snoeren en draden. Een kabelgoot heeft vaak een plakrand, welke u tegen de muur of plinten aanplakt. Vervolgens haalt u het voorste stuk eraf, waar u de snoeren en draden van de TV of bijvoorbeeld de speakerkabel doorheen haalt. Als dit allemaal goed zit, drukt u het voorste stuk er weer op. Zo blijven de kabels mooi bij elkaar en liggen ze minder in het zicht. Vooral een speakerkabel ligt vaak in het zicht als u bijvoorbeeld een surround systeem heeft. Voor het wegwerken van een speakerkabel is deze vorm van kabelmanagement ideaal. Voor meer informatie over snoeren en draden voor bijvoorbeeld de TV of het doortrekken van een coax kabel vraagt u een elektricien.

Kabeldoorvoer

Een kabeldoorvoer is geschikt voor snoeren en draden voor bijvoorbeeld de PC, TV of voor de speakerkabel of elektriciteitskabels. Een kabeldoorvoer is vaak een gat in een tafel, waar de snoeren en draden van de TV of PC doorheen kunnen. Zo heeft u niet alle kabels over de tafel heenlopen, maar komen ze samen op één punt en worden ze netjes naar beneden geleid. Een kabeldoorvoer is vooral geschikt voor een bureau, of bijvoorbeeld een tv-meubel met veel draden zoals die voor de TV en de speakerkabel. Zorg ervoor dat er een goed gat gemaakt wordt voor de kabeldoorvoer en meet dit goed af. Foute afmetingen zorgen voor een lelijke afwerking, hier zit natuurlijk niemand op te wachten.

Kabelbrug

Een kabelbrug is bij de meeste mensen vooral bekend als een manier van kabels wegwerken bij evenementen en bij zware bedrading. Maar er zijn ook kleinere varianten verkrijgbaar van de kabelbrug. In een kabelbrug kunt u vele snoeren en draden wegwerken. Deze vorm van kabelmanagement loopt over de vloer en zorgt ervoor dat u zonder moeite over bijvoorbeeld de elektriciteitskabels of speakerkabel heen loopt. Het plaatsen van alle kabelmanagement en het wegwerken van kabels, zoals elektriciteitskabels of de speakerkabel, voert u gemakkelijk zelf uit. Komt u er niet uit dan komt een elektricien graag bij u langs voor het wegwerken van de kabels bij de plinten of met overzetplinten.

Gratis offertes

Snoeren wegwerken

Tips

Als u veel bedrading moet wegwerken over de vloer, kies dan voor een kabelbrug in plaats van een kabelgoot als kabelmanagement. In een kabelgoot kunnen niet veel snoeren en draden, terwijl een kabelbrug erg veel bedrading kwijt kan. Daarnaast kunt u kiezen voor overzetplinten in plaats van een kabelgoot bij het wegwerken van weinig bedrading. Met overzetplinten blijft tussen de overzetplinten en de plinten nog ruimte over voor snoeren en draden van bijvoorbeeld de TV of de speakerkabel. Komt u er niet uit met het wegwerken van de kabels voor de TV, PC of de speakerkabel? Neem contact met ons op, onze elektricien komt bij u langs.

Komt u er niet uit? Neem contact met ons op

Heeft u genoeg van alle kabels, voor de TV, speakerkabel of PC? Weet u niet wat u met alle bedrading en elektriciteitskabels aan moet? Kies dan voor het wegwerken van alle kabels, snoeren en draden. Met behulp van een kabelgoot zorgt u voor het wegwerken van alle kabels bij de plinten en muren, met een kabeldoorvoer werkt u gemakkelijk snoeren en bedrading van de PC en TV weg en een kabelbrug is geschikt voor het wegwerken van veel en dikke draden over de grond. Ook is er de optie voor overzetplinten. Met overzetplinten werkt u de snoeren weg boven de plinten. Vul het contactformulier in voor hulp van een elektricien.