electra projecten

 

Elektra projecten

Onze dienstverlening gaat veel verder dan van het verhelpen van stroomstoringen en van het aanleggen elektriciteitsnetwerken. Voor grotere projecten zijn wij u ook graag van dienst. Wij beschikken over een ruime ervaring in het opstellen en het uitvoeren van complete lichtplannen en beveiligingssystemen voor zowel woningen als voor bedrijfspanden.

Verschillende projecten

Wij leveren een totaal pakket op het installatiegebied. Zo kunt u bij ons terecht voor veel verschillende voorkomende elektra werkzaamheden zoals een stroomstoring, het installeren van een nieuwe stopcontact of het aanleggen van een nieuwe groep in de meterkast. Ook bij de grotere projecten willen wij u graag van dienst zijn. We hebben het dan over projecten zoals het aanleggen van datanetwerken, verlichtingsinstallaties of het installeren van de elektra bij een nieuwe keuken. Deze grote projecten kunt u beter aan de elektriciens overlaten met veel ervaring.

Ontwerp, beheer en uitvoering

Zoekt u een bedrijf die van alle markten thuis is? Dan bent u bij Elektricien Nu aan het juiste adres. Door de vele jaren heen hebben wij enorm veel verschillende soorten elektra projecten met veel succes afgerond. Ons allround team is veelzijdig en bestaan onder andere uit calculators, projectleiders, engineers, tekenaars en monteurs. Door deze veelzijdigheid aan personeel is het mogelijk om u zo goed mogelijk te voorzien van een passend advies. Dit advies kan vervolgens uitgewerkt worden in een mooi nieuw project dat passend is voor uw wensen en mogelijkheden.

Verhuis mogelijkheden

Gaat u verhuizen naar een bedrijfspand of een nieuwbouw woning? Dan moet er waarschijnlijk veel gebeuren aan de elektra. Er moet van alles nieuw worden aangelegd. Daar kunt u ongetwijfeld wel wat professionele hulp bij gebruiken. Bent u benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Neemt u dan eens contact met ons op. Wij geven iedere klant advies op maat. Bij Elektricien Nu staan de klanttevredenheid namelijk hoog in het vaandel.

Gratis offertes

Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Vrijblijvende dienstverlening
  • Kosteloos en zonder verplichtingen