Storingdienst

Storingdienst

Een stroomstoring kan ontzettend vervelend zijn; denkt u maar eens aan koelkasten die er zo maar mee ophouden of een televisie waarvan het beeld op zwart gaat. In onze huidige samenleving die draait op elektriciteit, is een stroomstoring erg lastig. Gelukkig biedt de storingsdienst van Elektricien Nu uitkomst! Wanneer u contact opneemt met onze storingsdienst zal er zo snel mogelijk een elektricien uit uw regio bij u voor de deur staat. Hij zal de stroomstoring zo snel mogelijk oplossen. Deze 24uurs service is door het hele land beschikbaar, dus ook voor u! Neem dan ook ongeacht de dag en het uur contact op met onze storingsdienst via het contactformulier, en laat uw stroomstoring snel en adequaat oplossen.

Verschillende storingen

Een stroomstoring kan vanwege verschillende redenen optreden. Zo kan deze worden veroorzaakt doordat het netwerk overbelast wordt. Dit kan doordat u verschillende energievretende apparaten aan dezelfde stroomgroep heeft verbonden, zoals een föhn, combimagnetron of geluidsapparatuur. Andere redenen van een stroomstoring zijn doorgeslagen stoppen, schade door waterlekkage of een blikseminslag. Voor sommige van deze problemen hoeft u niet contact op te nemen met een storingsdienst of 24uurs service. Het is namelijk relatief eenvoudig en goedkoop om zelf een stop te vervangen. Is er echter een andere probleem met uw elektriciteit, stel uzelf dan wel in verbinding met een storingsdienst. Werken met elektriciteit kan gevaarlijk zijn. De medewerkers aan onze 24uurs service kunnen u van dienst zijn bij:

  • Het oplossen en voorkomen van een elektrische storing
  • Het oplossen en voorkomen van een aardlek storing
  • Het vervangen van een groepenkast
  • Het aanleggen van nieuwe stroomgroepen of elektriciteitsleidingen

24 uursservice

Omdat een stroomstoring vervelende situaties kan opleveren, hebben wij een 24uurs service ingesteld. Deze storingsdienst is dan ook 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Of u ons nu contacteert op een zondag, tijdens eerste kerstdag, midden in de nacht, of vroeg in de ochtend: er staat altijd iemand voor u klaar. Dankzij het landelijke afzetgebied kunnen wij u garanderen dat in zo’n kort mogelijke tijd iemand voor uw deur staat om de stroomstoring te verhelpen. Bovendien zijn de meeste storingen binnen het uur verholpen. Dit resulteert in voor u lage prijzen en u kunt snel weer over tot de orde van de dag.

Ervaren vakmensen

De werknemers die aan de storingsdienst van Elektricien Nu zijn verbonden, zijn allen gecertificeerde elektriciens. Dit betekent dat voor hen dankzij hun jarenlange ervaring, geen enkele elektriciteitsstoring een probleem oplevert. Onze elektriciens leveren deskundig maatwerk, waarbij zij een goede prijs-kwaliteit verhouding bieden. Bent u geïnteresseerd in de prijzen die aan onze 24uurs service verbonden zijn? Neem dan via het offerteformulier contact met onze storingsdienst op. Ook bij vragen rondom elektra die met minder spoed behandeld hoeven worden, zijn wij u graag van dienst. Maak ons uw wensen duidelijk en wij voorzien u van enkele vrijblijvende offertes, die variëren in prijs, aanbod en aflevertijd. Doordat u zelf de prijzen en aanbiedingen kunt vergelijken, krijgt u altijd de elektricien die bij u past. Wij garanderen een snelle en betrouwbare afhandeling.

Gratis offertes

Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Vrijblijvende dienstverlening
  • Kosteloos en zonder verplichtingen