stopcontacten

 

Stopcontacten

Overal in uw woning zijn wanddozen en stopcontacten te vinden. Het komt wel eens voor dat de aansluiting niet op een gunstige plek zit. in dat geval kunt u ervoor kiezen om zelf het stopcontact te verplaatsen. Heeft u zelf geen ervaring met het verplaatsen van een stopcontact of met het werken met elektriciteit, dan is kunt u dit het beste overlaten aan een specialist. Zo vermijdt u gevaarlijke situaties en krijgt u gegarandeerd een goed eindresultaat.

Wandcontactdoos

Een wandcontactdoos is een voorziening waarop u uw elektrische apparaten op kan aansluiten. Op meerdere plekken in uw woning of pand vind u meerdere contactdozen. Hier kunt u uw televisie, computer of een telefoon. U wilt niet dat er kortsluiting ontstaat in de contactdoos. Dat kan gevaarlijke situaties opleveren en ook uw elektrische apparaten kunnen hier onder lijden. De apparaten zouden kapot kunnen gaan door een kortsluiting. De contactdozen moeten daarom goed geïnstalleerd zijn. Zitten er nog geen contactdozen in uw woning of zijn ze niet goed bevestigd? Neemt u dan contact op met een elektricien uit de buurt.

Waarmee wij u helpen

U zou zelf een stopcontact kunnen plaatsen maar mocht u het verkeerd doen dan is de kans op kortsluiting erg groot. Laat het daarom liever over aan een elektricien die het vakkundig kunnen monteren. Wij zijn u graag van dienst als het gaat om uw stopcontacten. Wij helpen u onder andere met:

  • Uw stopcontacten vervangen door dubbele stopcontacten
  • Bedrading doortrekken bekabeling en aansluitingen
  • Het plaatsen van nieuwe stopcontacten

Gratis offertes

Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Vrijblijvende dienstverlening
  • Kosteloos en zonder verplichtingen