Over ons - Elektricien Nu

 

Over ons

Elektricien Nu is een onderdeel van MKB Nu. Met ons concept willen wij ons richten op consumenten en bedrijven die op zoek zijn naar een echte vakman. De producten van MKB Nu werken als schakel tussen deze twee partijen. Op onze websites is het zeer gemakkelijk om offertes te vergelijken op prijzen, vakmanschap en snelheid.

Kwaliteit door het kluskeurmerk

Door onze nauwe samenwerking met Kluswebsite.nl garanderen wij u een landelijke dekking. Onze specialisten staan overal voor u klaar, waar u zich ook mag bevinden. Daarnaast zijn alle aangesloten bedrijven bij ons voorzien van een kluskeurmerk. Dit biedt veel zekerheid op verschillende fronten zoals:

  • Controle op de kwaliteit van het geleverde werk
  • De aangesloten bedrijven worden continue gecontroleerd op bedrijfsvoering
  • U bent verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs!
  • Wij hebben een onafhankelijke geschillencommissie in handen genomen die u bij zal staan indien het geleverde werk niet naar wens is

Gerenommeerde bedrijven

Wanneer wij ontdekken dat een bedrijf niet voldoet aan onze gestelde kwaliteitseisen dan nemen wij hen het kluskeurmerk af en zal het bedrijf uitgesloten worden van deelname. Elektricien Nu werkt namelijk alleen samen met gerenommeerde en betrouwbare bedrijven, daar plukt u de vruchten van! Bovendien bewijzen de bedrijven dat ze ondanks de scherpe prijzen het werk dat ze verrichten er niet onder hoeft te lijden.

Een offerte aangevraagd, wat nu?

Wanneer u een offerte heeft aangevraagd bij ons, ontvangt u een bevestiging van de aanvraag per email. Vervolgens maakt Kluswebsite een account voor u aan, zodat de specialisten uw offerteaanvraag ontvangen. Zij sturen vervolgens offertes naar u toe. U kunt nu gemakkelijk vergelijken en advies winnen. De vraag is nu, welk bedrijf heeft uw voorkeur en gaat u inschakelen.
Ons concept is zeer eenvoudig, u hoeft alleen een offerte aan te vragen, wij verzorgen de vervolgstappen voor u. Dat maakt het eenvoudig en zeer doeltreffend. Wij zijn u graag van dienst!

Contactformulier

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite.

Kluskeur keurmerk

Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Vrijblijvende dienstverlening
  • Kosteloos en zonder verplichtingen