Elektricien Haren
Elektricien storing melden

Offertes aanvragen

Uw aanvraag:

 • Uw gegevens zijn veilig bij ons
 • Vrijblijvende dienstverlening
 • Kosteloos en zonder verplichtingen

elektra in Haren

Elektricien Haren

Sinds een aantal jaren is Elektricien Nu in Haren een begrip op het gebied van elektrotechniek. De allround elektriciens uit ons netwerk hebben veel werk verricht bij zowel particulieren als bedrijven, woningbouwverenigingen en VVE’s. Of het nou gaat om spoedklussen bij een stroomstoring en kortsluiting, of grotere opdrachten zoals de renovatie of installatie van de volledige elektra in een woning of bedrijfspand; de vakmannen uit ons netwerk staan 24 uur per dag voor u klaar. Benieuwd naar de kosten? Na u offerteaanvraag ontvangt u meerdere offertes van specialisten uit uw regio.

Elektriciens met knowhow

Elektricien Nu is de afgelopen jaren flink gegroeid. Doordat wij een allround bedrijf zijn, met klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel, hebben diverse elektriciens zich bij ons aangesloten. Op deze manier garanderen wij altijd een vakkundige elektricien uit de buurt van Haren met alle benodigde knowhow om uw klus te klaren. Alle aangesloten specialisten bieden de onderstaande werkzaamheden aan. Staat uw werkzaamheden er niet tussen? Vraag dan toch naar de mogelijkheden. Een medewerker belt u terug en bespreekt uw wensen.

 • Storing oplossen
 • elektra installeren
 • Plaatsen van een groepenkast
 • Extra groep aanbrengen in de meterkast
 • Stopcontacten en/of schakelaars plaatsen
 • Elektrische bedrading vervangen
 • Installatie van elektrische apparatuur
 • Elektriciteitsnetwerk renoveren
 • Buiten- en tuinverlichting
 • Stroomstoring preventie

Focus op kwaliteit

Kwaliteit en klantvriendelijkheid! Dat is de filosofie waarmee Elektricien Nu in Haren groot is geworden. Nu het bedrijf steeds groter wordt, wordt het ook steeds lastiger deze filosofie constant waar te maken. Daarom zijn alle monteurs erkende vakmannen die in het bezit zijn van de benodigde papieren. De elektriciens uit Haren zijn gecontroleerd op kwaliteit, klantvriendelijkheid en bedrijfsvoering. Daardoor weet u zeker dat uw klus op correcte wijze geklaard wordt.

Contact – storingsdienst

De vakmensen van Elektricien Nu zijn dé specialisten in Haren op het gebied van elektrotechniek. Heeft u last van een stroomstoring die veroorzaakt is door kortsluiting? Ga dan nooit zelf aan de slag. Elektriciteit kan gevaarlijk zijn. Schakel een vakman in die de stroomstoring opspoort en oplost. Is de bliksem ingeslagen en ligt het hele elektriciteitsnetwerk in Haren eruit? Neem direct contact op met een specialist van Elektricien Nu en laat de stroomstoring verhelpen!

Stroomstoring Haren spoeddienst

Stroomstoring

Een stroomstoring is erg vervelend. Uw koelkast en vriezer zitten zonder stroom en als u het niet snel laat verhelpen kunt u verscheidene etenswaren weggooien. Tegenwoordig lopen bijna alle apparaten in huis op elektriciteit. Onze elektriciens verhelpen de stroomstoring op een vakbekwame manier. Onze 24/7 spoedservice zorgt ervoor dat de noodgevallen snel worden aangepakt. Geef in het contactformulier aan dat het spoed betreft en de storing wordt zo snel mogelijk verholpen door een vakman uit de buurt van Haren.

Elektra aanleggen

Elektra aanleggen

Het is belangrijk dat de aanleg van elektra zorgvuldig gebeurt. Eén foutje kan kortsluiting, en dus schade aan de apparatuur, veroorzaken. Bovendien kan het gevaarlijk zijn voor uw eigen gezondheid als u niet weet wat u doet. Besteed dit dus uit aan een vakman uit Haren van Elektricien Nu. Wij bieden kwaliteitswerk aan tegen een scherp tarief. Onze jarenlange ervaring in het vakgebied maakt ons expert in het aanleggen van elektra. Vul het contactformulier in en wij reageren spoedig.

Groepenkast aanleggen

Groepenkast

De meterkast, ook wel groepenkast genoemd, is het centrale punt van de elektra in huis. Belangrijk is dat deze altijd up-to-date is en aan de laatste voorschriften voldoet. Een nieuwe groep installeren in de groepenkast? Als u niet weet wat u doet ontstaan er gevaarlijke situaties. Laat dit daarom over aan een vakman. De elektricien van Elektricien Nu heeft jarenlange ervaring in het installeren van een groepenkast en andere zaken die gemoeid zijn met de meterkast.

Schakelaars plaatsen

Schakelaars plaatsen

Het plaatsen van een schakelaar in huis kan best lastig zijn als je niet weet hoe het moet. Veel mensen vinden het bezig zijn met elektra gevaarlijk. Terecht, als er iets mis gaat kunnen de gevolgen groot zijn. Een schakelaar die niet goed aangesloten is kan voor een storing in het elektriciteitsnetwerk zorgen en zelfs voor brand zorgen. Elektriciens van Haren helpen u hierbij door te zorgen dat de schakelaar op een goede en veilige manier geplaatst wordt bij u thuis.

Stopcontacten plaatsen

Stopcontacten plaatsen

Als u niet weet hoe u een stopcontact moet aanleggen is het verstandig dit over te laten een vakman. De elektriciens van Haren zijn expert in het aanleggen en vervangen van stopcontacten. Het installeren van een of meerdere stopcontacten is voor de vakmannen van Elektricien Nu een dagelijkse werkzaamheid en zij zorgen ervoor dat dit op een veilige manier gebeurd. Bovendien zullen zij u advies geven over wat de meest geschikte plek is om een stopcontact te installeren.

Aardlekschakelaar

Aardlekschakelaar

Heeft u een defecte aardlekschakelaar? U kunt dit eenvoudig controleren door in de meterkast op de testknop van de aardlekschakelaar te drukken. Als de schakelaar goed werkt dan wordt hij uitgeschakeld. Gebeurd dit niet dan is het verstandig om een elektricien in te schakelen om deze te vervangen. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar en kunt ons bellen wanneer het nodig is. Contacteer ons via het webformulier voor het vervangen of aanleggen van een aardlekschakelaar.

buitenverlichting Haren

Buitenverlichting

Verlichting is in veel tuinen een belangrijk aspect. Zo had men vroeger slechts één buitenlamp en hebben de huidige tuinen grondspots, inbouwspots of luxe muurverlichting. Er zijn dus veel mogelijkheden bij de buitenverlichting. Naast het afschrikken van criminelen ziet de verlichting er erg fraai uit. Met een tijdschakelaar in het stopcontact wordt alles zelfs verlicht als u niet thuis bent. De elektricien uit Haren informeert en adviseert u graag over de elektra. De ervaren elektricien regelt het aanleggen en aansluiten van de verlichting.

buitenstopcontact laten aanleggen

Buitenstopcontact aanleggen

Elektriciteit is ook in de tuin onmisbaar. Met een stopcontact in de tuin heeft u altijd elektriciteit binnen handbereik. Struikelen over lange verlengsnoeren is dan verleden tijd. Daarnaast is het handig dat u zomers op het terras een radio aan kunt sluiten op het stopcontact. Er zijn veel modellen verkrijgbaar bij de elektricien uit Haren. Van zuilen tot varianten die verborgen zijn in rotsen. De elektricien sluit een aparte differentieelschakelaar aan en beveiligd deze met automatische zekeringen. Een stroomstoring in de elektra is dan onmogelijk.

extra groep aanleggen Haren

Extra groep aanleggen

Een extra groep in de groepenkast? Dat is nodig als u meerdere extra apparaten wilt aansluiten die veel stroom vereisen. Wanneer u meerdere elektrische apparaten tegelijkertijd gebruikt kan een groep overbelast raken. Onze elektricien plaatst graag een extra groep (en aardlekschakelaar) in uw groepenkast, zo voorkomt u deze problemen. Door de extra groep wordt de belasting van uw huidige groep verminderd. Eén elektra groep levert maximaal 3500 watt. Een extra variant zorgt ervoor dat de stroom in uw woning in Haren beter wordt verdeeld.

meterkast verplaatsen Haren

Meterkast verplaatsen

Bij een verbouwing kan het nodig zijn dat u de meterkast laat verplaatsen. Dit kan bij een nieuwbouw woning zijn of tijdens een renovatie van een oudere woning. Wij horen vaak van klanten dat de groepenkast in de weg staat tijdens het herindelen van de woning. Het voordeel van de verplaatsing is dat u de groepenkast opnieuw kunt indelen. Denk aan meer groepen aansluiten, een extra aardlekschakelaar, aarding en een betere beveiliging tegen overbelasting. Dit voorkomt een stroomstoring door overbelasting.

huisautomatisering plaatsen

Huisautomatisering

Met huisautomatisering benut u huiselijke elektronica en vergroot u zo uw wooncomfort, veiligheid en energiezuinigheid in Haren. Denk aan het koppelen van een alarmsysteem aan de verlichting, bijvoorbeeld. Of het koppelen van de verlichting in de hal, aan uw bel. Als er dan iemand aanbelt, gaat de verlichting in de hal automatisch aan. Zelfs de ‘slimme’ thermostaat valt onder de noemer huisautomatisering. De vakkundige elektricien adviseert u graag over de mogelijkheden. Daarnaast regelt de elektricien het aansluiten van de technische snufjes.

krachtstroom aansluiten Haren

Krachtstroom aansluiten

Er zijn apparaten die krachtstroom vereisen, zoals een inductiekookplaat of een sauna. Deze apparaten werken met 400 volt, in plaats van de standaard 230 volt. Het is dan van belang dat u krachtstroom in uw woning of bedrijfspand laat aansluiten. Dit moet zo veilig mogelijk gebeuren, de hulp van een vakkundige elektricien is dus gewenst. Zo voorkomt u een stroomstoring. Bij het aanleggen en aansluiten van krachtstroom komt er een extra aansluiting en een aparte meter. De elektricien sluit alles veilig aan.

Videobewaking Haren

Videobewaking

Heeft u wel eens nagedacht over videobewaking bij u thuis? Als u in een buurt woont waar vaak ingebroken wordt is het misschien tijd om stappen te nemen. Videobewaking van uw huis kan ongewenste bezoekers afschrikken en er zo voor zorgen dat ze uw huis overslaan. De elektriciens van Haren leggen met plezier een hoogwaardig videobewaking systeem voor u aan. Wij bieden scherpe tarieven en zijn ervaren in het aanleggen van videobewaking systemen. Vul ons webformulier in en krijg inzicht in de mogelijkheden voor uw woonsituatie.

Intercomsystemen

Intercomsystemen

Tegenwoordig worden mensen steeds vaker thuis lastig gevallen. Deur-aan-deur verkopers, collectanten en ongewenste bezoekers bellen bij u aan en vallen u lastig met vragen en verkooppraatjes. Een middel om met iemand te praten zonder dat u lijfelijk de deur opendoet is een intercomsysteem. Via een intercomsysteem is het makkelijker mensen weg sturen omdat het minder persoonlijk is. Wij leggen deze systemen tegen een scherp tarief bij u aan. Heeft u vragen over wat bij u de mogelijkheden zijn van een intercomsysteem? Neem dan nu contact met ons op.

Brandbeveiliging

Brandbeveiliging

Het is gewenst om in een omgeving met een elektriciteitsnetwerk, een brandbeveiliging aan te leggen. Deze brandbeveiliging zorgt ervoor dat u gewaarschuwd wordt in geval van brand en daarom in alle veiligheid uw woning kunt verlaten. De experts van Elektricien Nu adviseren u welke brandbeveiliging in uw geval het beste is. Door ruime ervaring in het vak bieden wij aantrekkelijke tarieven aan voor brandbeveiligingssystemen. Wilt u meer informatie over de brandbeveiliging? Gebruik dan vrijblijvend ons contactformulier.

Offertes

Een vakman nodig om een storing te verhelpen? Wij staan voor u klaar!

De vakmannen uit ons netwerk overtuigen u graag met scherpe offertes. Vakwerk tegen een scherp tarief!

Offertes

Werkgebied

Klantervaringen

Tijdens onze verbouwing bleek dat de elektra verouderd was en dus aan vervanging toe. Een klus waar ik zelf mijn vingers niet aan waag. Timon van Elektricien Nu heeft dit keurig voor ons geïnstalleerd. Bovendien nog goedkoop ook! Ik kan de dienstverlening dan ook van harte aanbevelen.
Klaas van Westen, Haren
Vorige week onweerde het flink. Plotseling viel alles uit. Lampen, tv en computer. Het bleek dat de bliksem was ingeslagen. Gelukkig deed onze mobiele telefoon het nog wel en hebben we Elektricien Nu gebeld. Ze waren binnen een uur ter plaatse en hebben alles gerepareerd en nagekeken. Goede service!
A. El Makrini, Haren
Wij zijn bezig met een nieuwbouwproject. Bleek één van onze installateurs plotseling voor langere tijd ziek te zijn. Erg vervelend, maar de bouw mocht geen vertraging oplopen. De mannen van Elektricien Nu hebben dit vakkundig voor ons opgelost. Goed om zulke vakmensen in de omgeving te hebben.
Pascal van den Burght, Zwolle
Wij hebben net een woning gekocht en betrokken en het elektriciteitsnetwerk was aan vervanging toe. Maar eens een offerte aangevraagd via deze service. Binnen een paar uur hadden we al reactie. Goed advies gekregen, scherpe prijzen. De meterkast en het elektra netwerk zijn inmiddels gerenoveerd.
M.M. Kersloot, Haren
We hadden last van een stroomstoring doordat er kortsluiting plaatsvond. De groepenkast bleek niet goed aangelegd. Gelukkig heft de monteur de situatie snel goed ingeschat en was het probleem snel verholpen. De kosten vielen mij erg mee. Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben met de geleverde diensten.
Piet de Vries, Nijmegen
Recentelijk hebben we de tuin opnieuw ingericht. We wilden graag meerdere stroompunten en tuinlampen in de tuin en het tuinhuis. Vandaar dat we maar eens een offerte hebben aangevraagd. Op korte termijn hebben we meerdere reacties ontvangen. Prettige mensen die met je meedenken. Fijn geholpen.
L. van Wieren, Haren
Afgelopen weekend hadden wij plotseling last van een stroomstoring. Snel contact gezocht met een specialist. De 24 uurservice biedt in goede uitkomst. Duidelijke communicatie, de storing was op korte termijn weer verholpen. Op zo’n moment kom je er pas achter hoe afhankelijk je bent van stroom in huis.
J. Aalbers, Delft

Missie

Wij zijn het grootste landelijk netwerk van erkende elektriciens met razendsnelle en uitstekende service. Wij bewijzen dat kwalitatief werk en scherpe prijzen hand in hand gaan!

Kwalitatief werk

Ons netwerk biedt u meerwaarde. Doordat alle monteurs geregeld worden gecontroleerd op zowel kwaliteit, klantvriendelijkheid als bedrijfsvoering, weet u zeker dat u te maken heeft met een elektricien van naam en faam. De specialisten uit ons netwerk helpen u graag!

Actief in heel Nederland

Omdat wij samenwerken met diverse MKB’ers in heel Nederland zijn wij in staat om u in heel Nederland van dienst te zijn. Daar zijn wij best trots op. De afgelopen jaren zijn wij enorm gegroeid, op dit moment zijn wij vanuit ruim 300 locaties door heel het land actief.

Vestigingen

Zoals gezegd zijn wij vanuit ruim 300 locaties door heel Nederland actief. Er is dus altijd wel een elektricien in de buurt. Onderstaand hebben wij de grootste plaatsen bij u in de regio geselecteerd. Ons team is u graag van dienst.