Elektricien Houten

Indien u last heeft van een stroomstoring of een elektriciteitsnetwerk wilt laten aanleggen dan komt een elektricien goed van pas. Via onze service komt u snel in contact met een elektricien uit Houten. Alle aangesloten vakmannen beschikken over de juiste diploma’s en staan 24 uur per dag klaar.

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden? Doe dan een gratis offerteaanvraag. U ontvangt dan meerdere offertes van specialisten uit uw regio. Liever direct contact met een vakman? Bel 085 500 1602. U krijgt dan direct een vakman aan de lijn waar u een afspraak mee kunt maken.

085 500 1602
Elektricien Houten

Offertes aanvragen

Uw aanvraag:

 • Uw gegevens zijn veilig bij ons
 • Vrijblijvende dienstverlening
 • Kosteloos en zonder verplichtingen

Elektriciens met knowhow

De afgelopen 20 jaar is Elektricien Nu uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van elektra, installatie en reparatie. Op dit moment zijn er een aantal elektriciens uit Houten bij ons aangesloten. Hierdoor weten wij zeker dat u direct met uw stroomstoring wordt geholpen. Naast het verhelpen van een stroomstoring zijn onze monteurs volledig gekwalificeerd om de onderstaande elektra werkzaamheden te verrichten. Staat uw klus er niet tussen? Geen probleem, wanneer u het formulier invult helpen wij u alsnog. Een monteur belt u zo spoedig mogelijk terug om het probleem te bespreken.

 • Storing oplossen
 • Elektra installeren
 • Plaatsen van een groepenkast
 • Extra groep aanbrengen in de meterkast
 • Stopcontacten en/of schakelaars plaatsen
 • Elektrische bedrading vervangen
 • Installatie van elektrische apparatuur
 • Elektriciteitsnetwerk renoveren
 • Buiten- en tuinverlichting
 • Stroomstoring preventie

Focus op kwaliteit

Eén van de redenen waarom Elektricien Nu in Houten zo gegroeid is, is onze goede naam. Onze filosofie is dat een tevreden klant een blijvende klant is. Daarom staat kwaliteit en klantvriendelijkheid bij ons op nummer 1. De elektriciens uit Houten worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit en bedrijfsvoering. Zo weet u zeker dat u kwaliteit ontvangt.

Renovatie elektriciteitsnetwerk

Bezig met een verbouwing? Laat dan ook gelijk de elektra nakijken door Elektricien Nu uit Houten. Tijdens het verbouwen liggen alle leidingen open en kunt u, indien nodig, deze laten vervangen of juist nieuwe elektriciteitsleidingen laten leggen naar de meterkast (ook wel groepenkast genoemd). Zo bent u in één keer klaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan eens meer informatie op via het formulier of bel met onze elektricien uit Houten via 085 500 1602.

Contact – spoedservice

Heeft u last van een stroomstoring en bent u op zoek naar een vakkundige elektricien uit Houten die de storing oplost? Of wilt u tijdens de woningrenovatie de elektra opnieuw laten leggen? Schakel dan een specialist van Elektricien Nu in via 085 500 1602. Dankzij deze vakman bent u verzekerd van kwaliteit en goed werkende elektra. Wij horen graag waarmee we u kunnen helpen.

Stroomstoring Houten spoeddienst

Stroomstoring

U zit thuis op een mooie donderdagavond en kijkt uw favoriete tv-programma vanuit de luie stoel. Plots valt het licht uit en ook de tv doet het niet meer. Een stroomstoring in de groepenkast of aardlekschakelaar is de oorzaak. Zo’n storing moet men zo snel mogelijk oplossen. Anders kan uw apparatuur beschadigen. Laat de stroomstoring direct verhelpen door een ervaren vakman uit Houten. Contacteer ons snel en wij zorgen ervoor dat de storing met spoed wordt verholpen.

Elektra aanleggen

Elektra aanleggen

Het installeren van elektra moet secuur gebeuren. Eén foutje en er kan kortsluiting of een stroomstoring ontstaan. Als een doe-het-zelver de elektra verkeerd heeft aangelegd kan dit verstrekkende gevolgen hebben. Door kortsluiting kan brand ontstaan. De geldbesparing op de doe-het-zelver komt u duur te staan. Een vakman uit uw regio legt de elektra op vakkundige wijze aan. Wij vervangen uw oude elektriciteitsnetwerk als dit nodig is.

Groepenkast aanleggen

Groepenkast

De groepenkast, ook wel meterkast genoemd, is het verzamelpunt van alle elektriciteit in de woning. Als er een stroomstoring is in het elektriciteitsnetwerk dan is de groepenkast de enige beveiliging die er nog is. Belangrijk dus dat de meterkast up-to-date is. De groepenkast die wij leveren heeft het CE-, KEMA of Semko keurmerk. Door deze kwaliteitseisen waarborgen wij uw veiligheid in huis. Wilt u uw groepenkast laten vervangen of moet deze opnieuw moet worden aangelegd? De experts in Houten helpen u graag!

Schakelaars plaatsen

Schakelaars plaatsen

Beschikt u over een woning waar de schakelaars van de elektra op onhandige plekken zitten en wilt u deze vervangen? Dan helpen de elektriciens van Elektricien Nu u graag. Wij geven u advies op welke plekken de schakelaars geplaatst moeten worden. Wij bieden aantrekkelijke tarieven aan en staan garant voor jarenlange ervaring. De vakmannen van Elektricien Nu zijn hoog opgeleid en helpen u met de keuze én plaatsing van schakelaars.

Stopcontacten plaatsen

Stopcontacten plaatsen

Als u net een nieuwe woning heeft gekocht kan het zo zijn dat de stopcontacten op een plek zitten die u niet handig vindt. Vroeger plaatste men het stopcontact vaak op ooghoogte zodat kleine kinderen niet hun vingers in het stopcontact konden steken. Tegenwoordig plaatst men het stopcontact vaak op ongeveer 15 cm boven de vloer. Wij kunnen u prima advies geven over het plaatsen van een stopcontact en wat de mogelijkheden zijn.

Aardlekschakelaar

Aardlekschakelaar

Wist u dat u gemiddeld 1x per maand de aardlekschakelaar dient te testen? Veel mensen doen dit niet en dan kan het zijn dat er een defect ontstaat. Mensen doen dit vaak niet uit onwetendheid en omdat alle elektrische apparaten die voorzien zijn van een klok dan uitgaan. Als er een defect is van uw aardlekschakelaar kan dit tot storingen leiden. Deze storingen leveren een brandgevaarlijke situatie op. De elektriciens van Houten vervangen de aardlekschakelaar mocht deze kapot zijn.

buitenverlichting

Buitenverlichting

Vindt u het ’s avonds erg donker rondom uw woning in Houten? Of wilt u simpelweg uw woning of bedrijfspand beveiligen? Het aanleggen en aansluiten van buitenverlichting is dan erg verstandig. De hulp van een ervaren elektricien is dan handig. De elektricien weet precies welke kabels geschikt zijn en zorgt ervoor dat alles netjes wordt weggewerkt en veilig is aangesloten. Er is veel mogelijk bij elektra voor buiten: van sfeerspotjes in de grond tot aan luxe muurverlichting. Eventueel monteert de elektricien een bewegingsmelder.

buitenstopcontact aanleggen

Buitenstopcontact aanleggen

Elektriciteit is onmisbaar geworden, zo ook in uw tuin in Houten. Bent u het zat om met lange verlengsnoeren te werken? Dan biedt het aanleggen van een stopcontact de uitkomst. Aangezien de kosten van het aansluiten van elektra niet hoog zijn is het verstandig dat u deze klus uitbesteedt aan een ervaren elektricien. Dan weet u zeker dat veiligheid voorop staat. Het is mogelijk dat u extra’s toevoegt aan het stopcontact zoals een kinderslot of een tijdschakelaar. Ook kunt u een zuil laten plaatsen.

extra groep aanleggen

Extra groep aanleggen

In veel gevallen is het aansluiten van een extra groep verstandig. Er komen steeds meer stroomslurpende apparaten bij, denk aan een jacuzzi, wasmachine of een vaatwasser. De elektricien kan daarom een extra groep aan de groepenkast toevoegen. De stroom wordt dan beter verdeeld en u voorkomt kortsluiting. Heeft u nog een oude groepenkast met van die witte zekeringen? Dan is het beter dat u de hele groepenkast laat vervangen. Ter veiligheid plaatst de elektricien per vier groepen een aardlekschakelaar.

meterkast verplaatsen

Meterkast verplaatsen

Soms is er geen andere oplossing: u moet de meterkast verplaatsen. Advies is dat u dit overlaat aan een gediplomeerde elektricien uit Houten. Zo staat veiligheid voorop en voldoet u aan de eisen en regels van de overheid. De reden van de verplaatsing van de meterkast is meestal een verbouwing, of u heeft behoefte aan meer groepen door nieuwe apparatuur in de keuken. Tijdens het verplaatsen van de meterkast is het verstandig dat u alles meteen laat herindelen. U bent dan klaar voor de toekomst.

huisautomatisering

Huisautomatisering

Met huisautomatisering bedoelt men de integratie van technologie in huis. Van het elektrisch openen van de garagedeur, tot aan de ‘slimme’ thermostaat, het valt allemaal onder zogenaamde ‘domotica’. Het is tegenwoordig erg betaalbaar en het brengt veel wooncomfort met zich mee. Daarnaast is huisautomatisering positief voor de veiligheid en het energieverbruik. De elektricien uit Houten helpt u met het aansluiten van deze technische snufjes of lost eventuele problemen op. Meer weten of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan het contactformulier in.

krachtstroom aansluiten

Krachtstroom aansluiten

Het aanleggen van krachtstroom is van belang wanneer u elektrische apparatuur in huis heeft die dat vereisen. Denk bijvoorbeeld aan een sauna of elektrisch koken. Het aansluiten van krachtstroom is niet een doe-het-zelf klus. De hoge spanning brengt namelijk gevaren met zich mee. In een regulier stopcontact wordt de stroom geleverd door twee draden. Eén draad met spanning en een zogenaamde nuldraad. Krachtstroom vloeit door vier draden, waarvan er drie spanningsdraden zijn. Krachtstroom levert dus drie keer zoveel vermogen als een normaal stopcontact.

Videobewaking Houten

Videobewaking

Het aantal overvallen aan huis neemt toe, deze vaak gewelddadige roofovervallen hebben ervoor gezorgd dat de vraag naar videobewaking stijgt. Wilt u ook een videobewakingsysteem om uw veiligheidsgevoel thuis te vergroten? De elektriciens van Elektricien Nu kunnen het voor u aanleggen. Zij geven u gedegen advies over de plaatsing en welk systeem het beste bij u thuissituatie past. Vul nu het contactformulier in en geef daarin uw specifieke wensen aan. Wij zullen dan snel reageren.

Intercomsystemen

Intercomsystemen

Een intercom realiseert een luister- en spreekverbinding op afstand. Zit er ook een camera bij dan hoort er een beeldverbinding bij. De meeste intercomsystemen zijn voorzien van een camera omdat men wil zien wie er voor de deur staat en of het vertrouwd is. Door de grote stijging van woningovervallen is het aantal verkochte intercomsystemen toegenomen. Wij hebben jarenlange ervaring met het aansluiten en installeren van deze systemen. De specialisten van Elektricien Nu willen u graag een veilig gevoel geven.

Brandbeveiliging

Brandbeveiliging

Er zijn vele soorten brandbeveiliging voorhanden. U kunt kiezen uit rookmelders, brandblussers, blusdekens en vluchtladders. Investeren in brandbeveiliging is een must, de meeste verzekeringsmaatschappijen verplichten u tot een vorm van brandbeveiliging in huis. Om duidelijkheid te krijgen in wat voor brandbeveiliging voor uw thuissituatie van toepassing is kunt u een gesprek aanvragen met een expert. Door de ruime ervaring in het aanleggen en adviseren van klanten in Houten zijn wij prima in staat u van advies te voorzien en te kijken wat voor u de mogelijkheden zijn.

Offertes

Een vakman nodig om een storing te verhelpen? Wij staan voor u klaar!

De specialisten uit ons netwerk overtuigen u graag met scherpe offertes. Doe een vrijblijvende offerteaanvraag.

Offertes

Werkgebied

Klantervaringen

Tijdens onze verbouwing bleek dat de elektra verouderd was en dus aan vervanging toe. Een klus waar ik zelf mijn vingers niet aan waag. Timon van Elektricien Nu heeft dit keurig voor ons geïnstalleerd. Bovendien nog goedkoop ook! Ik kan de dienstverlening dan ook van harte aanbevelen.
Klaas van Westen, Houten
Vorige week onweerde het flink. Plotseling viel alles uit. Lampen, tv en computer. Het bleek dat de bliksem was ingeslagen. Gelukkig deed onze mobiele telefoon het nog wel en hebben we Elektricien Nu gebeld. Ze waren binnen een uur ter plaatse en hebben alles gerepareerd en nagekeken. Goede service!
A. El Makrini, Houten
Wij zijn bezig met een nieuwbouwproject. Bleek één van onze installateurs plotseling voor langere tijd ziek te zijn. Erg vervelend, maar de bouw mocht geen vertraging oplopen. De mannen van Elektricien Nu hebben dit vakkundig voor ons opgelost. Goed om zulke vakmensen in de omgeving te hebben.
Pascal van den Burght, Zwolle
Wij hebben net een woning gekocht en betrokken en het elektriciteitsnetwerk was aan vervanging toe. Maar eens een offerte aangevraagd via deze service. Binnen een paar uur hadden we al reactie. Goed advies gekregen, scherpe prijzen. De meterkast en het elektra netwerk zijn inmiddels gerenoveerd.
M.M. Kersloot, Houten
We hadden last van een stroomstoring doordat er kortsluiting plaatsvond. De groepenkast bleek niet goed aangelegd. Gelukkig heft de monteur de situatie snel goed ingeschat en was het probleem snel verholpen. De kosten vielen mij erg mee. Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben met de geleverde diensten.
Piet de Vries, Nijmegen
Recentelijk hebben we de tuin opnieuw ingericht. We wilden graag meerdere stroompunten en tuinlampen in de tuin en het tuinhuis. Vandaar dat we maar eens een offerte hebben aangevraagd. Op korte termijn hebben we meerdere reacties ontvangen. Prettige mensen die met je meedenken. Fijn geholpen.
L. van Wieren, Houten
Afgelopen weekend hadden wij plotseling last van een stroomstoring. Snel contact gezocht met een specialist. De 24 uurservice biedt in goede uitkomst. Duidelijke communicatie, de storing was op korte termijn weer verholpen. Op zo’n moment kom je er pas achter hoe afhankelijk je bent van stroom in huis.
J. Aalbers, Delft

Missie

Wij zijn het grootste landelijk netwerk van erkende elektriciens met razendsnelle en uitstekende service. Wij bewijzen dat kwalitatief werk en scherpe prijzen hand in hand gaan!

Kwalitatief werk

Ons netwerk biedt u meerwaarde. Doordat alle monteurs geregeld worden gecontroleerd op zowel kwaliteit, klantvriendelijkheid als bedrijfsvoering, weet u zeker dat u te maken heeft met een elektricien van naam en faam. De specialisten uit ons netwerk helpen u graag!

Actief in heel Nederland

Omdat wij samenwerken met diverse MKB’ers in heel Nederland zijn wij in staat om u in heel Nederland van dienst te zijn. Daar zijn wij best trots op. De afgelopen jaren zijn wij enorm gegroeid, op dit moment zijn wij vanuit ruim 300 locaties door heel het land actief.

Vestigingen

Zoals gezegd zijn wij vanuit ruim 300 locaties door heel Nederland actief. Er is dus altijd wel een elektricien in de buurt. Onderstaand hebben wij de grootste plaatsen bij u in de regio geselecteerd. Ons team is u graag van dienst.