Elektricien Beilen
Stroomstoring elektricien

Offertes aanvragen

Uw aanvraag:

 • Uw gegevens zijn veilig bij ons
 • Vrijblijvende dienstverlening
 • Kosteloos en zonder verplichtingen

elektra Beilen

Elektricien Beilen

Bent u op zoek naar een ervaren en vakkundige elektricien, maar wilt u niet teveel betalen? Via Elektricien Nu komt u in contact met ervaren elektriciens uit de buurt van Beilen. De elektriciens helpen u met uiteenlopende elektra klussen. Van het aansluiten van een groepenkast tot het oplossen van een stroomstoring. Voor de erkende elektricien uit ons netwerk is geen klus te klein of te groot. Onze vakmannen staan 24/7 voor u klaar! Vul gratis en vrijblijvend het offerteformulier in. Wij sturen u vervolgens meerdere offertes van specialisten uit uw regio.

Elektriciens met knowhow

Wanneer u een klus uitbesteedt aan een elektricien uit Beilen dan verwacht u kwaliteitswerk. Dat begrijpen wij, daarom werken we uitsluitend met gediplomeerde en ervaren elektriciens. U weet daarom 100% zeker dat de vakmannen werk van hoogstaand niveau afleveren. De vakman regelt het veilig aanleggen, vervangen en aansluiten van elektra. Hieronder staan een aantal voorbeelden van onze dagelijkse werkzaamheden:

 • Aanleggen van elektra
 • Elektriciteitsnetwerk vervangen of renoveren
 • Stroomstoring oplossen
 • Extra groep (en aardlekschakelaar) aan groepenkast toevoegen
 • Groepenkast (meterkast) verplaatsen of vervangen
 • Aanleggen van een stopcontact
 • Stopcontact vervangen of aanleggen
 • Aansluiten van elektrische apparatuur

Focus op kwaliteit

Kwaliteit en veiligheid is onze prioriteit. Hoe we dat realiseren? Allereerst werken wij met ervaren en gediplomeerde elektriciens. Daarnaast zorgen wij ervoor dat we gebruik maken van professioneel gereedschap en van materialen die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Wij controleren regelmatig de kwaliteit van de vakmannen uit Beilen. Zo weten wij zeker dat het aanleggen en aansluiten van uw elektra veilig en perfect wordt gedaan. Onze elektricien is pas klaar met de werkzaamheden als u tevreden bent.

Renovatie elektriciteitsnetwerk

Bent u bezig met verbouwen of weet u dat uw elektriciteitsnetwerk is verouderd? Dan is het van belang dat de elektricien uw elektra veilig en vakkundig vernieuwd. De oude groepenkast en elektra is niet berekend op de huidige energiebehoefte. De grote apparaten als de wasmachine, koelkast en televisie nemen veel stroom. Als u een stroomstoring of zelfs brand wilt voorkomen is de renovatie van uw elektriciteitsnetwerk geen overbodige luxe. De verzekering kan het u verplichten, maar het is altijd van belang dat u uw oude elektra vervangt.

Contact – storingsdienst

Heeft u last van een stroomstoring en de rest van de wijk niet? Dan is het van belang dat er snel een elektricien bij u in Beilen langskomt. Wij begrijpen dat een stroomstoring in uw elektra of de groepenkast erg vervelend is en sturen daarom zo snel mogelijk een elektricien bij u langs. Onze elektricien staat dag en nacht voor u klaar. Plaats snel een terugbelverzoek via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Stroomstoring in Beilen

Stroomstoring

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het oplossen van een stroomstoring en het voorkomen van een dergelijke storing. Wij constateren vaak dat een stroomstoring ontstaat doordat men meerdere apparaten tegelijkertijd gebruikt. Te weinig stroomgroepen in de groepenkast (meterkast) veroorzaken dan een kortsluiting. Naast overbelasting kan de oorzaak ook bij een apparaat liggen die constant kortsluiting in het stopcontact maakt. Wij doen onderzoek naar het probleem en vertellen u wat uw mogelijkheden zijn. De elektricien regelt vervolgens het aanleggen, vervangen of aansluiten van de elektra.

Elektra aanleggen Beilen

Elektra aanleggen

Natuurlijk kunt u zelf een gedeelte van het voorwerk doen bij het aanleggen van elektra. Denk aan het leggen van de pvc leidingen bijvoorbeeld. Toch is het handig dat u een ervaren elektricien uit Beilen inschakelt. De vakman maakt berekeningen en zorgt ervoor dat alles conform het bouwbesluit (technische voorschriften) wordt aangesloten. Bij het aanleggen van elektra is het verstandig dat u een extra groep (en aardlekschakelaar) laat plaatsen. U bent dan voorbereid op de toekomst. Er komen immers steeds meer elektrische apparaten bij.

Groepenkast aanleggen elektricien

Groepenkast

Het is belangrijk dat uw groepenkast, inclusief aardlekschakelaar past bij uw stroomverbruik. Daarnaast moet u de groepenkast regelmatig onderhouden. Via Elektricien Nu vindt u een elektricien uit Beilen die u helpt bij het aanleggen, vervangen en aansluiten van uw groepenkast. Aan de hand van uw stroomverbruik, het aantal stopcontacten en lichtpunten in uw woning wordt er samen met u een geschikte groepenkast uitgekozen. Heeft u al een goede groepenkast, maar komen er meer elektrische apparaten bij? Laat dan de groepenkast uitbreiden. Dat voorkomt een stroomstoring.

Schakelaars plaatsen

Schakelaars plaatsen

Heeft u nog nooit een schakelaar aangesloten? Dan is het een behoorlijk lastige klus. Er bestaan veel verschillende soorten schakelaars. Met een enkelpolige schakelaar bedient u slechts één lamp. Er zijn tevens diverse schakelaars verkrijgbaar waarmee uw meerdere lampen kunt bedienen. Het aansluiten van een dergelijke serieschakelaar is een stuk moeilijker. De desbetreffende locatie is ook van invloed op de schakelaar. Zo moet men in de badkamer een tweepolige schakelaar gebruiken. Een ervaren elektricien uit Beilen helpt u hier graag mee.

Stopcontacten plaatsen

Stopcontacten plaatsen

Het plaatsen van een stopcontact is nog zo’n klein, maar vervelend klusje. Laat u het uitvoeren door onze erkende elektricien uit Beilen? Dan weet u zeker dat het veilig gebeurt en u achteraf geen problemen krijgt. De kosten van het stopcontact plaatsen? Vraag via het contactformulier de prijs aan en ontdek de scherpe tarieven. Ook als u uw stopcontact wilt verplaatsen bent u bij ons aan het juiste adres. De elektricien informeert u over welk type stopcontact u nodig heeft.

Aardlekschakelaar aansluiten

Aardlekschakelaar

De aardlekschakelaar vervangen of aansluiten? Laat dit bij voorkeur door een erkend elektricien uit Beilen doen. Mocht er brand ontstaan door onkunde, dan keert de verzekering niets uit. Daarnaast is het aansluiten van een aardlekschakelaar een erg risicovolle klus. In iedere woning moeten minimaal twee aardlekschakelaars aangesloten zijn. Daarnaast moet er per vier groepen een aardlekschakelaar worden geplaatst. Mocht er lekstroom in uw woning ontstaan, dan schakelt de aardlekschakelaar alles automatisch uit. Dit vergroot de veiligheid en voorkomt een stroomstoring in de elektra.

buitenverlichting plaatsen Beilen

Buitenverlichting

Verlichting in de tuin wordt vandaag de dag steeds belangrijker. Verlichting in de tuin heeft naast de decoratieve functie ook de functie om inbrekers en criminelen af te schrikken. Vroeger had men slechts één lichtpunt in de tuin, maar tegenwoordig zien we steeds meer tuinen met uitgebreide verlichting. U kunt accenten aanbrengen in uw tuin door bijvoorbeeld uw boom of garage extra te verlichten. Er is veel keuze in verschillende soorten verlichting, met bijbehorende intensiteit. De elektricien uit Beilen helpt u graag.

buitenstopcontact vervangen

Buitenstopcontact aanleggen

Wilt u een (extra) stopcontact in uw tuin? Dat scheelt u een hoop gedoe met verlengsnoeren. Er bestaan veel stopcontacten voor buitengebruik. Van een zuil tot en met een stopcontact die is verborgen in een rots of boomstronk. De elektricien plaatst het stopcontact veelal op een minimale hoogte van 30 cm. Regenwater maakt dan geen kans. De kabels worden rond de 80 cm diep ingegraven. De elektricien uit Beilen regelt vervolgens het veilig aansluiten en beveiligen van het stopcontact.

extra groep aanleggen Beilen

Extra groep aanleggen

Als u nog een recente meterkast heeft (zonder die witte zekeringen) dan is het toevoegen van een extra groep mogelijk. Waarom zou u dat doen? Kort gezegd: dat voorkomt overbelasting en dus een stroomstoring in de meterkast. Huishoudens krijgen immers steeds meer elektrische apparatuur in huis. Door de extra groep (en aardlekschakelaar) in de groepenkast is de belasting minder, omdat de stroom beter wordt verdeeld. De ervaren elektricien uit Beilen helpt u bij het aansluiten of vervangen van een groep.

meterkast verplaatsen en aansluiten

Meterkast verplaatsen

Is de inrichting van uw woning of bedrijfspand in Beilen veranderd? Dan is het verplaatsen van de meterkast vaak nodig. Wanneer u onze elektricien inschakelt kunt u meteen de meterkast herindelen. Zo is er waarschijnlijk behoefte aan meer groepen en is een betere beveiliging gewenst. Wij kunnen de meterkast verplaatsen naar bijvoorbeeld de kelder of de garage. Dit bespaart u een hoop ruimte in uw woning of bedrijfspand. Naast het verplaatsen regelen wij tevens het aanleggen van een nieuwe groepenkast, inclusief aardlekschakelaar.

huisautomatisering elektra

Huisautomatisering

Technologie gaat vooruit. Zo ook de technische snufjes in en rondom huis. Huisautomatisering zorgt ervoor dat het wooncomfort wordt verhoogd, net als de energiezuinigheid en de veiligheid. Denk bijvoorbeeld aan de op afstand bedienbare garagedeur of de programmeerbare buitenverlichting. Wilt u huisautomatisering in en rondom huis benutten? De ervaren elektricien uit Beilen adviseert u over de mogelijkheden. Wij regelen tevens het vervangen van oude systemen en het aansluiten van nieuwe varianten. Ontdek wat er bij uw in Beilen mogelijk is!

krachtstroom in Beilen

Krachtstroom aansluiten

Soms is krachtstroom in uw bedrijfspand of woning in Beilen nodig. Door het gebruik van apparaten die 400 volt, in plaats van 230 volt, vereisen is het van belang dat u een krachtstroomaansluiting heeft. Voorbeelden van dergelijke apparaten zijn warmtepompen, jacuzzi’s en sauna’s. Bij een normaal stopcontact worden er twee draden gebruikt. Krachtstroom gaat door vier draden, waarvan drie spanningsdraden. Bij deze klus is een elektricien nodig die alles veilig aansluit. Deze klus zelf uitvoeren is risicovol: de kans op een stroomstoring is groot.

Videobewaking in Beilen

Videobewaking

Wilt u uw woning of bedrijfspand in Beilen beter beveiligen? Videobewaking zorgt ervoor dat het pand goed is beveiligd. Het schrikt veel criminelen af. Mocht er toch iets gebeuren, dan heeft u in ieder geval gedetailleerde opnames. Onze elektricien informeert u graag over het brede assortiment. Van een intercom-videocamera waarmee u ziet wie er bij de voordeur staat, tot aan een camerabewaking met WiFi. In iedere prijsklasse is er een geschikte oplossing. De elektricien uit Beilen regelt het vervangen of aanleggen van de videobewaking.

Intercomsystemen aansluiten

Intercomsystemen

Een intercomsysteem biedt veel voordelen. Met het systeem kunt u op afstand met bezoekers communiceren via een spreek-, luister- en/of beeldverbinding. Het vergroot uw veiligheid en u kunt iemand binnenlaten, zonder dat u naar de deur moet lopen. De elektricien uit Beilen informeert en adviseert u graag over de mogelijkheden bij u thuis. Wilt u uw verouderde intercomsysteem vervangen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. U wilt toch ook uw veiligheid en wooncomfort in Beilen vergroten?

Brandbeveiliging Beilen

Brandbeveiliging

Vandaag de dag zitten woningen vol met elektra. Een goede brandbeveiliging is dus essentieel. Zo weet u zeker dat er bij een eventuele stroomstoring brand wordt voorkomen, of snel wordt verholpen. Onze elektricien is gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van brandbeveiligingen. Denk bijvoorbeeld aan alarmsystemen ter brandbeveiliging. Dergelijke maatregelen zijn erg verstandig aangezien de schade van brand enorm is. Daarnaast is het bij veel verzekeringen verplicht dat u gebruik maakt van brandbeveiliging. Meer weten over de mogelijkheden? Wij informeren u graag.

Offertes

Heeft u een specialist nodig voor uw elektra? Wij helpen graag!

Wij geven u inzicht in de kosten en sturen u gratis meerdere offertes van specialisten uit uw regio.

Offertes

Werkgebied

Klantervaringen

Het was een kleine klus, maar de elektricien heeft ons goed geholpen. Wij wilden graag een stopcontact laten verplaatsen. Het stopcontact zat net naast het tv meubel en dat vonden wij erg storend. Nu is het stopcontact netjes weggewerkt achter het tv meubel! De kosten vielen erg mee!
S. de Jong, Beilen
Wij hebben net een woning gekocht. De elektra bleek verouderd te zijn en de meterkast was aan vervanging toe. Ondanks dat we doe-het-zelvers zijn leek ons deze klus toch wat te groot. Mathijs van Elektricien Nu was erg vakkundig en communiceerde goed met ons over de mogelijkheden. Hij hield zich keurig aan de offerteprijs.
H. van der Galiën, Beilen
Opeens hadden we een stroomstoring. Door de snelle service was de elektricien snel bij ons thuis. Hij moest even zoeken naar het probleem, maar uiteindelijk is het probleem gevonden. Gerrit loste het netjes op en was erg vriendelijk. Aanrader!
T. Verbeek, Beilen

Missie

De missie van Elektricien Nu is het afleveren van kwaliteitswerk, tegen een scherp tarief. Wij vormen het grootste landelijke netwerk van erkende elektriciens en hebben een snelle storingsdienst. U begrijpt waarom veel mensen uit Beilen ons inschakelen. Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend offertes aan of vraag om meer informatie.

Kwalitatief werk

De vakmannen uit ons netwerk leveren stuk voor stuk kwalitatief werk. Wij controleren de aangesloten installateurs geregeld op kwaliteit, klantvriendelijkheid en bedrijfsvoering. Zo bent u verzekert van het feit dat u kwaliteitswerk krijgt afgeleverd.

Actief in heel Nederland

Samen staan we sterk. Wij werken samen met MKB’ers uit heel Nederland. Samen vormen we het grootste landelijke netwerk van erkende elektriciens. Dat betekent dus dat wij klanten in heel Nederland van dienst kunnen zijn. Op dit moment werken wij vanuit 300 locaties.

Vestigingen

Het grote voordeel van elektriciens uit heel het land is dat wij u altijd van dienst kunnen zijn. Er is altijd een elektricien bij u in de buurt. Dat scheelt u dus extra kosten. Heeft u een stroomstoring of wilt u uw elektra vervangen? Wij helpen u graag!