Elektricien Horst
Elektricien storing melden

Offertes aanvragen

Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Vrijblijvende dienstverlening
  • Kosteloos en zonder verplichtingen

elektra

Elektricien Horst

Op zoek naar een gekwalificeerde elektricien in Horst? Dan bent u hier aan het juiste adres. De elektra specialisten uit ons netwerk staan dag en nacht voor u klaar. Door de allround dienstverlening zijn wij u nagenoeg altijd van dienst. Wij verhelpen een stroomstoring, leggen elektriciteitsnetwerken aan en installeren uw groepenkast. Bij zowel kleine als grote klussen bent u bij ons aan het juiste adres. Vul vrijblijvend het offerteformulier in en ontvang meerdere offertes van specialisten uit uw regio.

Elektriciens met knowhow

Plaats bij ons uw opdracht en u kunt rekenen op een vakman uit Horst die kwaliteit- en servicegericht is. Bij ons zijn alleen elektriciens aangesloten die gekwalificeerd zijn, kortom vakkundige bedrijven die een naam hebben opgebouwd in Horst en omgeving. Bovendien worden alle specialisten gecontroleerd op kwaliteit. Hierdoor bent u verzekerd van controle op het geleverde werk. Uw tevredenheid staat bij ons bovenaan! Voorbeelden van werkzaamheden die wij uitvoeren? Bekijk de onderstaande lijst:

  • Verhelpen van een stroomstoring
  • Elektra aansluiten
  • Extra groep installeren in de meterkast
  • Groepenkast vervangen of verplaatsen
  • Vervangen en aanleggen van een stopcontact
  • Aardlekschakelaar aansluiten/vervangen
  • Elektriciteitsnetwerk renoveren of vervangen

Staan uw elektra werkzaamheden niet tussen de voorbeelden? Neem ook dan gratis en vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag en zoeken altijd een passende oplossing.

Contact – storingsdienst

Indien alleen u last heeft van stroomstoring, neemt u dan contact op met ons. Benieuwd wat de werkzaamheden aan uw woning of appartement gaan kosten? Aarzel niet langer en vul het formulier in. Wij doen dan de rest; we zorgen ervoor dat uw aanvraag terechtkomt bij de beste elektricien van Horst en dat u zo snel mogelijk antwoord krijgt.

Renovatie elektriciteitsnetwerk

Met een renovatie van het elektriciteitsnetwerk maakt u uw elektra veiliger. Daarnaast kunt u alles dan volledig inrichten naar uw wensen. Heeft u verouderde elektra? Dan kan de verzekeraar u ook verplichten om het elektriciteitsnetwerk te renoveren. Mocht er brand uitbreken door een stroomstoring in verouderde elektra, dan is de kans aanwezig dat u niets krijgt uitgekeerd. Dat moet u uiteraard voorkomen. Tijdens de verbouwing in Horst kunt u bijvoorbeeld nieuwe elektriciteitsleidingen laten leggen of een nieuwe groep aan uw groepenkast toevoegen.

Stroomstoring Horst

Stroomstoring verhelpen

Een stroomstoring komt altijd op een ongewenst moment. Wanneer de stroom wegvalt dan kan dit door verschillende factoren worden veroorzaakt. Voordat u een elektricien inschakelt is het verstandig om na te gaan of de storing voorkomt in uw buurt of wijk, of alleen bij u thuis. Wanneer de hele wijk last heeft van de storing dan is het verstandig het landelijke storingsnummer te bellen (0800-9009). Let op, dit is dus alleen van toepassing voor grotere storingen in de wijk. Indien de storing alleen voorkomt in uw woning of bedrijfspand, vult u dan het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Elektra laten aanleggen

Het aanleggen van elektra

Deze klus moet u niet onderschatten! Bij het aanleggen van elektra of een groepenkast komt heel wat kijken. Zaak dus dat het elektriciteitsnetwerk goed wordt aangelegd. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van het aanleggen van elektra. De ervaring leert dat het belangrijk is om vooraf duidelijke afspraken te maken. U geeft aan wat de gewenste situatie is (waar wilt u de meterkast of stopcontacten aanleggen), de elektricien verschaft duidelijkheid over de mogelijkheden, materiaalgebruik en de prijzen. Zo zijn zowel u als de elektricien goed op de hoogte van welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden en kunnen er geen misverstanden over prijs en deadlines ontstaan.

Groepenkast aanleggen Horst

Groepenkast

Via een groepenkast worden de apparaten in uw woning, zoals de vaatwasser, de verlichting en de oven voorzien van stroom. Komen er meer apparaten bij? Dan is het vaak noodzakelijk dat u nieuwe groepen laat toevoegen aan de groepenkast. Zo wordt de kans op kortsluiting of een stroomstoring enorm verkleind. Logischerwijs wilt u dat de aanleg op vakkundige wijze geschiedt zodat u hier geen omkijken naar heeft. De gelieerde elektricien uit Horst heeft meer dan 25 jaar ervaring in elektra en realiseert een professionele uitbreiding van de groepenkast.

Schakelaars plaatsen

Schakelaars plaatsen

Als u weinig tot geen ervaring hebt met elektra is het plaatsen van een schakelaar een hele opgave. Tegenwoordig bestaan er veel verschillende soorten schakelaars. Wij kunnen u uitstekend advies geven over de keuze van schakelaar en welke functie het kan dienen. Wilt u bijvoorbeeld een lamp aan en uit kunnen zetten van twee of meerdere plekken dan kunnen wij dat voor u realiseren. Onze vakmensen uit Horst hebben veel ervaring met het plaatsen en aanleggen van schakelaars.

Stopcontacten plaatsen

Stopcontacten plaatsen

Wilt u graag meer stopcontacten in uw huiskamer of slaapkamer? Of zit deze niet op de goede plek? Wij hebben voor vele klanten net als u stopcontacten geplaatst of verlegd. Het voordeel van het inschakelen van een elektricien ten opzichte van ‘een handige vriend’ is dat wij garanties leveren. Wij leveren vakwerk en zullen in overeenstemming met u de gemaakte afspraken nakomen. Wij hanteren scherpe prijzen en staan altijd voor u klaar. Neem nu contact met ons op.

Aardlekschakelaar

Aardlekschakelaar

Wanneer er lekstroom plaatsvindt in de groepenkast zorgt de aardlekschakelaar ervoor dat de installaties die hierop aangesloten zijn spanningsloos worden gemaakt. Het goed functioneren van de aardlekschakelaar is dus belangrijk. Als blijkt dat uw aardlekschakelaar niet meer goed functioneert zult u deze moeten laten vervangen. Elektriciens uit Horst hebben ruime ervaring en zullen ervoor zorgen dat uw groepenkast weer naar behoren werkt. Zij duiken graag voor u de meterkast in voor alle problemen en storingen die in uw elektriciteitsnetwerk zich voordoet!

buitenverlichting plaatsen

Buitenverlichting

Er bestaan diverse soorten buitenverlichting. Van grondspots tot aan moderne wandverlichting. Samen met de elektricien uit Horst stelt u eventueel een lichtplan op. Zo worden uw wensen in kaart gebracht en is het inzichtelijk waar welke verlichtingsbronnen komen. Bepaalde accenten aanbrengen met verlichting? Dat is mogelijk. De elektricien plaatst een grondspot onder de boom, of inbouwpots in de overkapping. De ervaren elektricien adviseert u over de mogelijkheden. Wanneer u elektra door ons aan laat sluiten weet u zeker dat veiligheid en kwaliteit voorop staat.

buitenstopcontact vervangen

Buitenstopcontact aanleggen

Gebruikt u nog steeds van die lange verlengsnoeren? Met een stopcontact buitenshuis is er altijd stroom binnen handbereik. Dat is erg handig als u elektrisch tuingereedschap moet gebruiken. De elektricien uit Horst plaatst het stopcontact waar u maar wilt. Doordat wij met kwaliteitskabels werken is alles volledig waterdicht en geniet u jarenlang van uw nieuwe stopcontact. Wilt u het stopcontact in uw tuin, bij de oprit of op het terras? Het is allemaal mogelijk. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse modellen.

extra groep aanleggen in Horst

Extra groep aanleggen

Een extra groep in uw meterkast? Dat is een veilige en verstandige keuze. Heeft u nog een oude groepenkast met porseleinen zekeringen? Dan is het wellicht goed dat u een nieuwe variant overweegt. Volgens het nieuwe bouwbesluit (bouwtechnische voorschriften) moet de elektricien per vier zekeringen (groepen) een aardlekschakelaar plaatsen. Eén extra groep resulteert in 3500 watt. Dit zorgt ervoor dat de stroom beter wordt verdeeld. Dat voorkomt een stroomstoring en overbelasting. Er komen immers steeds meer elektrische apparaten in huis.

meterkast verplaatsen en aansluiten

Meterkast verplaatsen

Soms kan het niet anders: u moet de meterkast verplaatsen. Gelukkig kan de elektricien uit Horst de meterkast snel en vakkundig verplaatsen. Dit is geen doe-het-zelf klus, het is namelijk erg ingewikkeld en risicovol. De verplaatsing is een goed moment om uw woning toekomstklaar te maken. Laat bijvoorbeeld nieuwe groepen toevoegen, beveilig de groepenkast tegen overbelasting of plaats een extra aardlekschakelaar. Naderhand wordt de stroom beter verdeeld, dat voorkomt een stroomstoring. De elektricien regelt het vervangen en aansluiten van de elektra.

huisautomatisering aansluiten

Huisautomatisering

Huisautomatisering is in feite het gebruik van slimme systemen (technische snufjes) in huis. Het vergroot uw wooncomfort, de veiligheid en de energiezuinigheid in huis. Denk bijvoorbeeld aan het uitschakelen van alle verlichting in huis met één druk op de knop. Of de mogelijkheid om per ruimte de temperatuur te regelen. De vakkundige elektricien uit Horst adviseert u graag over de mogelijkheden. De elektricien regelt het aansluiten van de elektra. U krijgt uitleg over het systeem en u geniet van de voordelen van de huisautomatisering.

krachtstroom Horst

Krachtstroom aansluiten

Is er krachtstroom nodig in uw woning of bedrijfspand in Horst? Bij apparaten die meer stroom nodig hebben dan de standaard 230 volt uit het stopcontact, is het van belang dat u krachtsroom laat aansluiten. Er ontstaat dan een spanning van 400 volt in het aangepaste stopcontact. Hiermee wordt de jacuzzi of de inductiekookplaat voorzien van stroom. Het aansluiten, vervangen of repareren van een krachtstroom aansluiting is echt vakwerk en brengt de nodige gevaren met zich mee. Laat dit dus over aan een ervaren elektricien uit Horst.

Videobewaking Horst

Videobewaking

Om uw huis beter te beveiligen tegen vandalen, diefstal en criminaliteit kunt u videobewaking nemen. U huis wordt dan voorzien van een camera die op een preventieve manier werkt tegen ongewenste bezoekers. Deze camerasystemen kunnen bewegingen detecteren en zo u een signaal geven dat er iets gaande is. Tegenwoordig kan men de beelden bekijken op een smartphone of op een computer. Heeft u interesse in de mogelijkheden van videobewaking en wilt u meer weten over onze prijzen, neem dan nu contact op met een elektricien uit Horst.

Intercomsystemen

Intercomsystemen

Naast videobewaking kunt u uw huis ook beveiligen met een intercomsysteem. Dit systeem wordt aangesloten op uw elektriciteitsnetwerk en zorgt ervoor dat u met iemand kan communiceren zonder dat u aan de deur staat. Via de intercom, die vaak is uitgerust met een camera, kunt u zien en spreken met de persoon bij uw deur. De specialisten van Elektricien Nu kunnen u wegwijs maken in de tal van mogelijkheden die op uw woonsituatie toepasbaar zijn. Wij zijn de persoon die u moet inschakelen als u een intercomsysteem overweegt.

Brandbeveiliging

Brandbeveiliging

Wel eens nagedacht over brandbeveiliging? Omdat huizen tegenwoordig vol zitten met elektra is het noodzakelijk om een goede brandbeveiliging te beschikken. In een elektriciteitsnetwerk kan zich bijvoorbeeld een stroomstoring voordoen in de groepenkast. Deze storing kan er voor zorgen dat er brand ontstaat. Een goede brandbeveiliging kan een potentiële brand snel tegengaan en de schade beperken. De elektricien uit Horst kan u van het juiste advies voorzien en zorgen dat u goed bent voorbereid op een eventuele stroomstoring.

Offertes

Heeft u een specialist nodig voor uw elektra? Wij helpen graag!

Wij geven u inzicht in de kosten en sturen u gratis meerdere offertes van specialisten uit uw regio.

Offertes

Werkgebied

Klantervaringen

Tijdens onze verbouwing bleek dat de elektra verouderd was en dus aan vervanging toe. Een klus waar ik zelf mijn vingers niet aan waag. Timon van Elektricien Nu heeft dit keurig voor ons geïnstalleerd. Bovendien nog goedkoop ook! Ik kan de dienstverlening dan ook van harte aanbevelen.
Klaas van Westen, Horst
Vorige week onweerde het flink. Plotseling viel alles uit. Lampen, tv en computer. Het bleek dat de bliksem was ingeslagen. Gelukkig deed onze mobiele telefoon het nog wel en hebben we Elektricien Nu gebeld. Ze waren binnen een uur ter plaatse en hebben alles gerepareerd en nagekeken. Goede service!
A. El Makrini, Horst
Wij zijn bezig met een nieuwbouwproject. Bleek één van onze installateurs plotseling voor langere tijd ziek te zijn. Erg vervelend, maar de bouw mocht geen vertraging oplopen. De mannen van Elektricien Nu hebben dit vakkundig voor ons opgelost. Goed om zulke vakmensen in de omgeving te hebben.
Pascal van den Burght, Zwolle
Wij hebben net een woning gekocht en betrokken en het elektriciteitsnetwerk was aan vervanging toe. Maar eens een offerte aangevraagd via deze service. Binnen een paar uur hadden we al reactie. Goed advies gekregen, scherpe prijzen. De meterkast en het elektra netwerk zijn inmiddels gerenoveerd.
M.M. Kersloot, Horst
We hadden last van een stroomstoring doordat er kortsluiting plaatsvond. De groepenkast bleek niet goed aangelegd. Gelukkig heft de monteur de situatie snel goed ingeschat en was het probleem snel verholpen. De kosten vielen mij erg mee. Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben met de geleverde diensten.
Piet de Vries, Nijmegen
Recentelijk hebben we de tuin opnieuw ingericht. We wilden graag meerdere stroompunten en tuinlampen in de tuin en het tuinhuis. Vandaar dat we maar eens een offerte hebben aangevraagd. Op korte termijn hebben we meerdere reacties ontvangen. Prettige mensen die met je meedenken. Fijn geholpen.
L. van Wieren, Horst
Afgelopen weekend hadden wij plotseling last van een stroomstoring. Snel contact gezocht met een specialist. De 24 uurservice biedt in goede uitkomst. Duidelijke communicatie, de storing was op korte termijn weer verholpen. Op zo’n moment kom je er pas achter hoe afhankelijk je bent van stroom in huis.
J. Aalbers, Delft

Missie

Wij zijn het grootste landelijk netwerk van erkende elektriciens met razendsnelle en uitstekende service. Wij bewijzen dat kwalitatief werk en scherpe prijzen hand in hand gaan!

Kwalitatief werk

Ons netwerk biedt u meerwaarde. Doordat alle monteurs geregeld worden gecontroleerd op zowel kwaliteit, klantvriendelijkheid als bedrijfsvoering, weet u zeker dat u te maken heeft met een elektricien van naam en faam. De specialisten uit ons netwerk helpen u graag!

Actief in heel Nederland

Omdat wij samenwerken met diverse MKB’ers in heel Nederland zijn wij in staat om u in heel Nederland van dienst te zijn. Daar zijn wij best trots op. De afgelopen jaren zijn wij enorm gegroeid, op dit moment zijn wij vanuit ruim 300 locaties door heel het land actief.

Vestigingen

Zoals gezegd zijn wij vanuit ruim 300 locaties door heel Nederland actief. Er is dus altijd wel een elektricien in de buurt. Onderstaand hebben wij de grootste plaatsen bij u in de regio geselecteerd. Ons team is u graag van dienst.