Elektricien Amstelveen

U zoekt een elektricien in Amstelveen? Onze installateur staat 24 uur per dag voor u klaar. Dat is wel zo’n prettige wetenschap indien u te maken heeft met een spoedgeval. Wanneer de stroom wegvalt dan verhelpen wij de storing op korte termijn. Wij zijn u eveneens van dienst indien u een vakman zoekt voor de renovatie of uitbreiding van uw groepenkast of meterkast.

Wij beschikken over meer dan 25 jaar ervaring in het vak en hanteren scherpe prijzen, daar profiteert u van! U bereikt ons via 085 500 1604 of het contactformulier. Wij horen graag van u!

085 500 1604
Elektricien Amstelveen

Contactformulier

Direct contact

U zoekt een erkende elektricien die scherpe prijzen hanteert? Neem dan vrijblijvend contact op via 085 500 1604 of het formulier. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar in het geval van spoed als stroomstoring. In de meeste gevallen zijn wij binnen 30 minuten ter plaatse.

24 uurs spoed storingsdienst

Als u te maken krijgt met een stroomstoring dan komt dat nagenoeg altijd op een ongelukkig moment. Wij springen hierop in met een 24 uurs spoedservice. Indien u telefonisch contact met ons opneemt dan krijgt u direct een monteur uit Amstelveen aan de telefoon. Hij geeft u advies en komt direct naar u toe als dat noodzakelijk is. In de meeste gevallen zijn wij binnen dertig minuten bij u ter plaatse. Heeft u geen kennis van elektriciteit? Dan adviseren wij u om de storing niet zelf te verhelpen. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren als u niet exact weet wat u doet.

Gekwalificeerde vakman

Als men werkt met elektriciteit dan is zorgvuldigheid en kennis benodigd. Daarom hebben wij louter erkende elektriciens in dienst die beschikken over ruime ervaring in het vakgebied en de juiste papieren. Ga niet zelf aan de slag, maar laat de werkzaamheden over aan ons. Wij overtuigen u graag vrijblijvend met een scherpe offerte. Een greep uit de opdrachten die wij dagelijks uitvoeren.

  • Elektra netwerken installeren en renoveren
  • Installatie groepenkast of aardlekschakelaar
  • Stroomstoring verhelpen
  • Toevoegen van groepen aan de meterkast
  • Verlichting aansluiten en stopcontacten plaatsen
  • Plaatsen van schakelaar en vervangen van bedrading

Verlichting

Verlichting vormt een belangrijk onderdeel van uw woning. Heeft u plannen voor het aanbrengen van binnen- of buitenverlichting? Elektricien Nu uit Amstelveen neemt u deze werkzaamheden graag uit handen en legt de gewenste verlichting voor u aan. Ons team werkt uiterst secuur en legt de elektra op de juiste manier aan. Hierdoor worden eventuele gevaarlijke situaties of storing voorkomen. Vraag eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Aardlekschakelaar

Het is belangrijk dat uw woning of pand goed is geaard. Wanneer u een aardlekschakelaar installeert dan wordt de stroom veilig de grond in geleid. Als uw woning meer dan 50 jaar oud is, dan is het goed mogelijk dat deze slecht is geaard. Het is aan te raden om uw elektriciteitsnetwerk eens te laten beoordelen zodat u zeker weet dat de situatie veilig is. Ook wanneer u een aardlekschakelaar heeft dan is het verstandig de installatie geregeld te laten inspecteren. De gelieerde elektricien kijkt dan direct naar de belasting van de groepen in uw stoppenkast of meterkast.

Stroomstoring spoeddienst

Stroomstoring

Last van stroomstoring? Wij lossen dit zo snel mogelijk voor u op zodat schade aan apparatuur wordt voorkomen. Neem eens vrijblijvend contact op, in de meeste gevallen zijn wij binnen 30 minuten ter plaatse om de storing op te lossen.

Elektra aanleggen Amstelveen

Elektra aanleggen

Het aanleggen van elektra wordt wel eens onderschat. Het installeren van een elektriciteitsnetwerk dient secuur te gebeuren. Een enkele fout kan kortsluiting of storing veroorzaken. Onze elektricien legt de elektra op vakkundige wijze aan.

Groepenkast of stoppenkast

Groepenkast

Een groepenkast wordt ook wel meterkast of stoppenkast genoemd. Dit is het verzamelpunt van alle elektriciteit in huis. Het is van belang om de groepenkast goed up-to-date te hebben en voldoende capaciteit te hebben voor de elektrische apparatuur.

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Werkgebied

Klantervaringen

Tijdens onze verbouwing bleek dat de elektra verouderd was en dus aan vervanging toe. Een klus waar ik zelf mijn vingers niet aan waag. Timon van Elektricien Nu heeft dit keurig voor ons geïnstalleerd. Bovendien nog goedkoop ook! Ik kan de dienstverlening dan ook van harte aanbevelen.
Klaas van Westen, Amstelveen
Vorige week onweerde het flink. Plotseling viel alles uit. Lampen, tv en computer. Het bleek dat de bliksem was ingeslagen. Gelukkig deed onze mobiele telefoon het nog wel en hebben we Elektricien Nu gebeld. Ze waren binnen een uur ter plaatse en hebben alles gerepareerd en nagekeken. Goede service!
A. El Makrini, Amstelveen
Wij zijn bezig met een nieuwbouwproject. Bleek één van onze installateurs plotseling voor langere tijd ziek te zijn. Erg vervelend, maar de bouw mocht geen vertraging oplopen. De mannen van Elektricien Nu hebben dit vakkundig voor ons opgelost. Goed om zulke vakmensen in de omgeving te hebben.
Pascal van den Burght, Almere
Wij hebben net een woning gekocht en betrokken en het elektriciteitsnetwerk was aan vervanging toe. Maar eens een offerte aangevraagd via deze service. Binnen een paar uur hadden we al reactie. Goed advies gekregen, scherpe prijzen. De meterkast en het elektra netwerk zijn inmiddels gerenoveerd.
M.M. Kersloot, Amstelveen
We hadden last van een stroomstoring doordat er kortsluiting plaatsvond. De groepenkast bleek niet goed aangelegd. Gelukkig heft de monteur de situatie snel goed ingeschat en was het probleem snel verholpen. De kosten vielen mij erg mee. Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben met de geleverde diensten.
Piet de Vries, Delft
Recentelijk hebben we de tuin opnieuw ingericht. We wilden graag meerdere stroompunten en tuinlampen in de tuin en het tuinhuis. Vandaar dat we maar eens een offerte hebben aangevraagd. Op korte termijn hebben we meerdere reacties ontvangen. Prettige mensen die met je meedenken. Fijn geholpen.
L. van Wieren, Amstelveen
Afgelopen weekend hadden wij plotseling last van een stroomstoring. Snel contact gezocht met een specialist. De 24 uurservice biedt in goede uitkomst. Duidelijke communicatie, de storing was op korte termijn weer verholpen. Op zo’n moment kom je er pas achter hoe afhankelijk je bent van stroom in huis.
J. Aalbers, Zoetermeer

Over ons

Actief in heel Nederland
Kwaliteitscontrole
Vestigingen
Missie